Лайм

Колишня перша леді Франції Карла Бруні вперше розповіла, як боролася з раком молочної залози

Співачка звернулася з важливим посланням до жінок

Дедалі більше відомих жінок відкрито розповідають про свою боротьбу з онкологічними захворюваннями. Раніше про діагноз повідомила герцогиня Сара Фергюсон - мати принцес Євгенії та Беатріс. Тепер про хворобу вперше заговорила Карла Бруні – колишня перша леді Франції та дружина Ніколя Саркозі, який у 2021 році був засуджений за корупцію і нині носить електронний браслет.

В Instagram 55-річна Бруні розповіла, що лікарі діагностували у неї рак молочної залози 4 роки тому. На щастя, хвороба виявилася неагресивною та піддавалася лікуванню.

Читайте також: Лікарка розповіла, у якому віці жінки найчастіше хворіють на рак молочної залози.

Фото: Getty Images

"Хірургія, радіотерапія, гормональна терапія, - я пройшла через звичайне лікування цього типу раку. Але мені пощастило: мій рак не був агресивним. Чому він не був агресивним? Тому що у нього не було часу стати таким, - пише жінка. - Щороку, в той самий день, я роблю мамографію. Якби я не зробила її того року, у мене б сьогодні не було лівої молочної залози".

Бруні поділилася своїм досвідом не для того, щоб розповісти про здоров'я, а щоб попередити інших жінок про важливість регулярних обстежень.

"Це важко для мене, і я довго сумнівалася, перш ніж заговорити про це. Але я хочу донести послання жінкам, які це читають. Робіть мамографію щороку. Робіть її. Ваші життя залежать від цього", - написала вона.

Раніше Анджеліна Джолі розповіла про ризик раку та видалення молочної залози.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко