Лайм

У Сари Фергюсон виявили рак: матір принцес Євгенії та Беатріс прооперували

Хворобу діагностували на початковій стадії

Сара Фергюсон – колишня дружина британського принца Ендрю, молодшого сина покійної Єлизавети ІІ. Видання Daily Mail повідомило, що мати принцес Євгенії та Беатріс прооперували у зв'язку зі злоякісною пухлиною молочної залози.

Фото: instagram.com/sarahferguson15/

Представник герцогині Йоркської повідомив, що під час планової мамографії у 63-річної Сари виявили ранню форму раку. Лікарі сказали, що вона має хороший прогноз, і після планової операції жінка одужує у Віндзорі поряд зі своєю родиною. Фергюсон висловила величезну подяку медичному персоналу, який підтримував її під час лікування.

"Вона дуже вдячна персоналу, який брав участь у мамографії та виявив її хворобу, - йдеться у заяві прес-секретаря. - Рак молочної залози герцогині був безсимптомним, і її досвід наголошує на важливості регулярного скринінгу".

Читайте також: Лікар розповіла, у якому віці жінки найчастіше хворіють на рак молочної залози.

Відомо, що Сару Фергюсон прооперували у приватній лікарні короля Едуарда VII у Лондоні, де регулярно лікується королівська родина. Вона пролежала у лікарні п'ять днів та виписалася 26 червня.

Фото: instagram.com/sarahferguson15/

"У Сари, герцогині Йоркської, нещодавно було діагностовано ранню форму раку молочної залози, виявлену на звичайному мамографічному скринінгу. Їй порадили зробити операцію, яка пройшла успішно. Герцогиня отримує кращу медичну допомогу, і її лікарі говорять, що прогноз хороший. Зараз вона відновлюється у родинному колі", - йдеться у заяві.

Сара Фергюсон є матір'ю 33-річної принцеси Євгенії та 34-річної принцеси Беатріс. З принцом Ендрю вона розлучилася в 1996 році, але колишнє подружжя залишилося близькими друзями. Сара та Ендрю живуть разом у Королівській ложі у Віндзорі. Принцеса Євгенія, яка на початку червня народила другого сина, живе неподалік у Фрогмор-котеджі, колишньому будинку принца Гаррі та Меган Маркл.

Фото: instagram.com/sarahferguson15/

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представника Нідерландів на "Євробаченні-2024" Йоста Кляйна відсторонено від генеральної репетиції перед фіналом, де журі виставляли оцінки

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні