Лайм

Ось, як виглядає рак: Шеннен Догерті розповіла про видалення пухлини мозку

Акторка перенесла складну операцію

Шеннен Догерті вісім років веде боротьбу з раком грудей. Нещодавно зірка серіалів "Беверлі Хіллз, 90210" та "Всі жінки відьми" розповіла, що онкологічне захворювання поширилося на інші органи. На початку січня 2023 року лікарі виявили метастази в головному мозку. 52-річна артистка пройшла радіотерапію та перенесла операцію з видалення пухлини.

На особистій сторінці в Instagram акторка показала відео, зроблене перед складною хірургічною процедурою, і поділилася своїми емоціями на той момент. Шеннен зізналася, що дуже боялася, що може не перенести операцію.

Фото: instagram.com/theshando

"16 січня 2023 року. Хірургічне відділення. У мене пухлина в головному мозку, яку хочуть видалити, а також зробити біопсію. Я намагаюся бути хороброю, але я боюся. Страх переповнював мене. Я боялася всіх можливих поганих наслідків, переживала, що залишу маму і як це вплине на неї. Я хвилювалася, що вийду після операції вже не я. Ось, як може виглядати рак", - написала Догерті.

Читайте також: Підводжу підсумки свого життя: Шеннен Догерті розповіла про боротьбу з раком грудей на 4 стадії.

Рак молочної залози в акторки вперше діагностували у березні 2015 року. У травні наступного року вона перенесла мастектомію, трохи пізніше – хіміотерапію. Через рік у Шеннен настала ремісія, але в 2020 році з'ясувалося, що хвороба повернулася і прогресувала до четвертої стадії.

Фото: instagram.com/theshando

5 січня 2023 року комп'ютерна томографія показала метастази в мозку, і вже 12 числа Догерті пройшла першу процедуру опромінення. 16 січня того ж року Шеннен перенесла операцію з видалення пухлини у голові.

Акторка "Беверлі Хіллз 90210" весь час розповідає про лікування та спростовує міфи про хворих на рак 4 стадії.

"Я не хочу, щоб люди думали, що людина з раком 4 стадії падає, не може рухатися, потрапляє в хоспіс і не може працювати. Вас так швидко списують, навіть якщо ви сповнені сил, здорові, щасливі і хочете піти працювати, - розповідала вона.- Усі ми смертні. Я могла б прожити набагато довше, ніж той, хто цілком здоровий".

Нещодавно Шеннен Доерті повідомила, що розлучається із чоловіком після 11 років шлюбу.

Ще новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil