RU  UA

Дізнатися

Мала бути в Харкові: Лілія Ребрик розповіла про заплановані вистави в день удару

Акторка відреагувала на трагедію

Вранці 6 жовтня російська армія вдарила двома "Іскандерами" по Харкову. Під обстрілом окупантів опинилися житлові будинки у Київському та Основ'янському районах міста. Під завалами рятувальники знайшли тіло 10-річного хлопчика й ще однієї людини. Травми отримали 30 людей, зокрема 11-місячний малюк - брат загиблої дитини. Лілія Ребрик відреагувала на трагедію і зізналася, що мала сьогодні грати в місцевому театрі.

В Instagram-"історіях" телеведуча та акторка опублікувала страшні кадри наслідків "прильотів" і розповіла про заплановані вистави, які в останній момент скасувалися.

Читайте також: Окупанти вдарили по Харкову: поліція показала відео перших хвилин після обстрілу.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Я сьогодні мала бути в Харкові з виставою "Номер 13". Навіть дві вистави мали відбутися. До останнього ми не знали чи поїдемо. В результаті - відміна. Вистави в Харкові все ще знаходяться під забороною", - поділилася Ребрик.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Також Лілія опублікувала щемливий допис, в якому виклала весь свій біль від щоденних трагедій. Ребрик згадала і теракт у селі Гроза Куп'янського району Харківської області, який Росія вчинила напередодні, 5 жовтня.

"Вбивають поколіннями. Мам, дітей, бабусь, дідусів. Маленьких, дорослих, стареньких. Вранці. Вдень. Серед глупої ночі. Стирають українські міста на попіл. Міста, в яких колись гуділо життя, - тепер суцільні руїни. Міста-пустки. Тільки і гортаєш стрічку з фразами: "цивільних там майже не залишилось...", - пише вона.

"Другий день один епізод нашаровується на інший: телефон, що безперервно розривається мелодією просто на місці трагедії у Грозі. Хтось вже ніколи не зніме трубки. Хтось уже ніколи не дізнається, хто телефонував, - продовжила вона. - Вдень - жінка у розпачі над тілом іншої. Ввечері - десятки тіл у білих пакетах.. Вранці - хлопчик у ніжно блакитній ковдрі, геть присапаній пилом завалів. Спав.. Не прокинеться ніколи...".

Читайте також: Телефони загиблих розривались від дзвінків: нові жахливі кадри з села Гроза.

Акторка зазначила, що дуже хочеться, аби ці страшні кадри були епізодами якогось жахливого фільму, але вони назавжди залишаться в пам'яті кожного українця.

"Дуже важкий тиждень. Дуже важко на душі, в голові, на серці. Навіть фізично важко. Співчуваю кожному", - додала Лілія.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

У Грозі на Харківщині завершили пошук жертв російського теракту: останні дані про удар окупантів.

Ще новини на тему:

Читайте також

Джамала втретє стала мамою: співачка показала зворушливе фото з пологового

Певица Джамала родила третьего сына и рассекретила его имя - звезда показала фото из роддома - пост артистки

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкин отреагировал на обстрелы Харькова. Артист выразил соболезнования потерпевшим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна разорвала отношения с молодым любимым. Причиной разрыва стал напряженный рабочий график артистки