Лайм

Ми залишаємося тут: Максим Галкін в Ізраїлі відповів, чи піде захищати країну під час війни

Зірка записав відеозвернення

Російський актор та комік Максим Галкін прокоментував можливий виїзд з Ізраїлю після початку війни в країні. Нагадаємо, вранці 7-го жовтня терористи угруповування ХАМАС атакували центр та південь держави, вже відомо про поранених та загиблих.

Своєю чергою відомий росіянин повідомив, що не збирається виїжджати з країни, де, нагадаємо, мешкає вже понад півтора року. Туди разом із Аллою Пугачовою та двома дітьми він виїхав після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Галкін опублікував в Instagram ролик, у якому запевнив, що міняти місце проживання їхня родина не збирається.

Читайте також: "Максимка, как утро?": росіяни зловтішаються над Галкіним в Ізраїлі після атаки на країну.

Галкін та Пугачова вже понад півтора року живуть в ІзраїліФото: instagram.com/maxgalkinru

Більше того, чоловік сказав, що якби мав досвід та якісь підстави, то взяв би до рук зброю, аби стати на захист Ізраїлю. Проте наразі він хоче бути корисним в тилу. "Якби я служив в армії Ізраїлю і були б хоча б якісь підстави, щоб я міг піти зараз захищати Ізраїль, я б пішов. Але у мене є можливість по-іншому підтримати країну. Я піду здавати кров, я буду допомагати. Думаю, що ізраїльтянам, які розмовляють російською, важливо, що ми з Аллою тут", - прокоментував це питання гуморист.

У відео знаменитість також зауважив, що захоплюється згуртованістю ізраїльтян. Він підкреслив, що саме це і є справжній патріотизм, адже громадяни країни не виїжджають і готові захищати свої землі від загарбників.

При цьому Галкін не приховує, що разом з дружиною є громадянином Європейського Союзу і має змогу обрати для життя будь-яку з європейських країн. Однак саме Ізраїль дозволяє їм почуватися як вдома:

"Це був усвідомлений вибір. Ми вже багато років громадяни Європейського союзу, в нас є європейські паспорти. І ми можемо жити в одній із 27 прекрасних європейських країн без проблем хоч завтра. Але ми обрали Ізраїль, бо мені тут спокійно, тому що ми з Аллою почуваємося своїми, не чужими. Так само, як ми завжди почувалися в Росії. Я – єврей по мамі. Це частина мене, тому ми обрали Ізраїль. І жодної хвилини про це не шкодували. І сьогодні, у ці важкі, сумні дні ми залишаємося тут, і навіть не розглядали можливість кудись виїхати, хоча вона є".

"Більше ніж півтора року тому ми з сім'єю виїхали з Росії. Скільки б не намагалися назвати наш виїзд втечею – це неправда. Тікають від загрози. Нам нічого не загрожувало. Як і Росії нічого не загрожувало в лютому 2022 року. Чому ми поїхали, я пояснювати не буду, а дурням повторювати марно, - також зазначив зірка.

Читайте на тему: Я цього від серця хочу: Максим Галкін зі сцени підтримав незалежність і цілісність України.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Максим Галкин (@maxgalkinru)

За словами Галкіна, його діти навчаються у школі на івриті "як новоспечені ізраїльтяни", і сам він теж вчить іврит. "Ви не уявляєте, яка гордість у мене зараз за цю маленьку країну, яка в єдиному пориві стала на свій захист. Тут прагнуть потрапити на фронт. Тут немає різниці між пересічними громадянами та дітьми високопосадовців. Ось це - патріотизм.

І я пишаюся тим, що я ізраїльтянин. Упевнений, настане час, і я буду так само пишатися, що я росіянин. Зараз якась перезмінка в Росії з пріоритетами та моральною етикою. Ну нічого, доживемо й до інших часів", - сказав гуморист. Наостанок росіянин запевнив, що не сумнівається у перемозі Ізраїлю.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків