RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Сектор Газа у вогні: Ізраїль наносить удари по ХАМАС, відео

Регулярні підрозділи Армії оборони Ізраїлю не припиняють масовані удари по Сектору Газа у відповідь на сухопутне вторгнення ісламістів.

Кадри "вогняної" Палестини публікують провідні світові ЗМІ.

Повідомляється, що ЦАХАЛ продовжує завдавати ударів по Сектору Газа по локаціях, які бойовики ХАМАС використовують як свої військові об'єкти. Інтенсивність обстрілів настільки висока, що в небі над регіоном стоїть "кривава" заграва.

Читайте також: Війна в Ізраїлі: як Росія руками Ірану добиває світову безпеку

Сухопутне вторгнення ісламістів окремо прокоментував міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант, котрий відвідав місто Офакім на півдні країни, куди напередодні вторглися бойовики ХАМАС. За його словами, удар ЦАХАЛ буде настільки потужним, що Сектор Газа запам'ятає його на наступні 50 років.

"Про відповідь Ізраїлю в секторі Газа пам'ятатимуть протягом наступних 50 років, і (ХАМАС - ред.) шкодуватиме, що вони почали це. Правила війни змінилися. Ціна, яку заплатить сектор Газа, буде дуже високою ціною, яка змінить реальність на кілька поколінь" , - цитує міністра оборони видання The Times of Israel.

Тим часом влада міста Сдерот закликала громадян не виходити зі своїх будинків, оскільки є інформація про можливе вторгнення бойовиків ХАМАС.

"Через загрозу проникнення терористів у Сдерот жителям слід замикатися у своїх будинках і залишатися поблизу приміщень, що охороняються, а також не виходити на вулиці ні з якою метою. Будь ласка, замкніть двері і вікна і продовжуйте підкорятися інструкціям", - цитують медіа звернення місцевої влади.

Раніше ми розповідали, що бойовики ХАМАС знущаються з дітей.

Вас може зацікавити:

В Ізраїлі терористи ХАМАС застрелили відомого футболіста

Массакра в Ізраїлі: посольство розповіло про загиблих українців

Біньямін Нетаньяху не здатний зробити як легендарна Голд Меір, - ізраїльський журналіст