Лайм

Я цього від серця хочу: Максим Галкін зі сцени підтримав незалежність і цілісність України

Відео цього моменту потрапило до мережі

Російський гуморист Максим Галкін, який зі сцени у Дубаї вигукнув "Героям слава", під час нещодавнього концерту побажав Україні зберегти цілісність та незалежність. Пародист зазначив, що хоче цього від серця.

Відео цього моменту потрапило до мережі та вже зібрало майже півтора мільйона переглядів у TikTok. У кадрі Галкін сміється зі збоченої логіки росіян, які думають, що за свою антивоєнну позицію він отримує гроші.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

"Вони вважають, що я отримував кошти за свою антивоєнну позицію. Тобто те, що я хочу, щоб Україна була живою, цілою, незалежною – це тільки за гроші таке можна бажати. Тобто те, що я цього від серця хочу їм у голову не спадає, уявляєте. Ну така збочена логіка. Ну дай бог їм усім здоров'я. Ну не всім, ну, майже всім", - сказав зі сцени російський шоумен.

Читайте також: Генеральний вождь соціалістичної імперії: Максим Галкін висміяв Путіна.

Також пародист заявив, що в Росії до нього "прикопалися" ще у 2019 році, коли дізналися, що відомий український гуморист Володимир Зеленський став президентом України.

"Здавалося б. Я, як і багато хто виступив проти війни, це нормальний стан. Чого вони до мене так прикопалися? А я вам скажу. Вони до мене давно прикопалися. Як тільки Зеленський став президентом, вони стали на мене зовсім інакше дивитися. Я вам клянусь. Я це відчував.Типа: "Ти, що с*ка, теж зібрався?". От прямо так", - пожартував Галкін.






Максим Галкін - один з небагатьох російських зірок, хто після початку повномасштабного вторгнення РФ підтримує Україну і називає війну - війною. Гуморист із дружиною Аллою Пугачовою та дітьми виїхав із країни-окупанта до Ізраїлю, після чого в Росії був визнаний "іноземним агентом". У соцмережах шоумен показує росіянам наслідки ракетного терору РФ в Україні.

  • Нещодавно Максим Галкін опублікував фото дівчинки, яку батьки привезли на заправку, щоб підключити до електромережі її інгалятор. "Росія продовжує бити по критично важливій інфраструктурі України, позбавляючи простих людей електрики, тепла та води. Це все життя. Не відмитися", - написав він.
  • У квітні Максим Галкін емоційно засудив обстріл Одеси. Тоді російський гуморист вперше відкрито заговорив про військові злочини своєї країни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі