Лайм

Гвинтівку не дадуть: Макаревич заявив, що житиме в Ізраїлі попри війну

Виконавець записав ролик та виклав його у соцмережі

Російський музикант, лідер гурту "Машина времени" Андрій Макаревич останні кілька років мешкає у Ізраїлі разом із дружиною та маленьким сином. В момент нападу ХАМАСу на цю країну артист перебував у Німеччині, де виступав разом з колективом в рамках гастролей.

Тим часом пропагандистські російські ЗМІ вже встигли звинуватити виконавця у тому, що він "вчергове втік від війни" - цього разу від ізраїльської. Своєю чергою Макаревич не став відмовчуватися та відповів на закиди у свій бік. На своїй сторінці у Facebook оприлюднив відеозвернення.

Читайте також: Скільки ще протримається ця змова? Андрій Макаревич зробив заяву про вторгнення РФ в Україну.

Макаревич з дружиною та синомФото: facebook

Зокрема, чоловік зазначив, що після завершення гастролей повертається додому - до Ізраїлю. За його словами, "гвинтівку він до рук не отримає", оскільки вже дізнавався про це, проте збирається бути корисним у інших напрямках. Ізраїльським солдатам та добровольцям він побажав найшвидшої перемоги у протистоянні із загарбниками.

"Гівнюки з жовтої російської преси вже встигли написати, що Макаревич знову втік від війни, цього разу ізраїльської, і прохолоджується в Європі. Війна мене застала наприкінці другого тижня наших гастролей із "Машиной времени". І переривати їх, скасовувати їхнє закінчення я просто не міг. Але сьогодні ми відіграли останній концерт, а завтра я лечу додому – до Ізраїлю.

Гвинтівку мені, на жаль, не дадуть, я з'ясовував, хоча я дуже непогано стріляю. Але я постараюся чимось бути корисним. Я дуже хочу побажати всім нашим солдатам, усім резервістам, усім добровольцям удачі і якнайшвидшої перемоги. Будь ласка, залиштеся цілими та неушкодженими, повертайтеся додому. Переможемо ми обов'язково, ми й не таке бачили", – резюмував лідер "Машини времени".

Читайте на тему: "Досить брехати на цю тему!": Макаревич "розніс" росіян за війну в Україні, відео.

Нагадаємо, з 2014 року Андрій Макаревич засуджує злочинні дії кремлівської влади. Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну він закликав росіян зупинити війну.

"Здивування та обурення поступаються місцем якійсь відстороненій цікавості - як далеко ще може зайти ця безглузда жахлива брехня і скільки ще протримається ця змова, замішана на підлості?" - написав артист на початку березня минулого року.

  • У "втечі" з Ізраїлю звинувачували ще одного росіянина - Максима Галкіна. Чуморист також не став відмовчуватись та зробив заяву.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності