Лайм

Казали ставати на коліна: 10-річна Фрося Мельник розповіла про знущання в школі

Юна акторка зіткнулася з булінгом

Українська акторка-початківець і телеведуча Єфросинія Мельник, яку знають за телевізійним псевдонімом Фрося, стала жертвою шкільного булінгу. 10-річна дівчинка зазнала приниження, а одного разу її ледь не побили.

Юна зірка українських серіалів розповіла, що з нею в школі навчається дівчинка, яка трохи старша за неї. Одного разу кривдниця принизила її, і Фрося все розповіла татові. "Я прийшла додому і розповіла татові, він сказав, щоб я з нею віталася і була чемною, але спілкування обмежила. Я так і робила", - розповіла вона телеканалу "1+1".

Читайте також: Дитину побили на очах у вчительки: на Київщині стався кричущий випадок у ліцеї, відео.

Фото: instagram.com/evfrosiniamelnik

Через тиждень Фрося принесла до школи печиво та пригостила однокласників. Дівчинці, яка ображала її, Мельник теж запропонувала смаколик.

"Тоді вона запитала чи дружу я з нею, а я сказала, що ні, це просто знак ввічливості, як мене і вчив тато. Дівчинка на це дуже образилася і чекала мене в роздягальні зі своєю подругою. Вона взяла мене за передки і сказала подрузі бити. Але я з ними впоралася, тому що тато завжди мене вчив захищатися, коли треба. Вони казали ставати на коліна і вибачатися, але я не стала цього робити", - поділилася Єфросинія.

Зараз 10-річна дівчинка дуже вдячна татові, який вчить її постояти за себе, коли це потрібно.

Незважаючи на свій юний вік, Фрося хоче привернути увагу до теми булінгу в школі, щоб захистити та попередити інших дітей, які бояться розповісти про цькування з боку однолітків.

Фото: instagram.com/evfrosiniamelnik

Фрося Мельник народилася 22 серпня 2013 року у Києві в сім'ї масажиста та бухгалтера. Свою першу роль талановита дівчинка зіграла у 2018 році, коли їй було 5 років. На всіх зйомках юну акторку супроводжує тато.

Останнім часом в Україні почастішали випадки булінгу школярів, які виїхали за кордон та повернулися.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування