Лайм

Нам дуже важко: Маша Єфросиніна зізналася, що обговорювала розлучення з чоловіком-військовим

Зірка поділилася особистим

Чоловік української телеведучої Маші Єфросиніної з перших місяців повномасштабного вторгнення служить у ЗСУ. Знаменитість не приховує, що їй було складно прийняти такий вибір свого обранця, і наразі у їхніх стосунках виникають кризи.

Під час запису інтерв'ю з блогеркою Оленою Мандзюк Єфросиніна озвучила деякі подробиці особистого життя. Вона зазначила, що щоразу, як Тимур повертається у відпустку з фронту, між ними виникають непорозуміння, оскільки, за її словами, чоловік приїжджає "іншою людиною".

Читайте також: Як вгамувати тривогу, коли чоловік на фронті: українська акторка поділилася своїм досвідом.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Марія зауважила, що у ситуації, що склалася, їх рятує те, що раніше вони вже переживали важкі кризи у шлюбі та навіть розставалися. І наразі переживати подібні моменти у житті закоханим вже легше.

"Просто коли була моя розмова з моїм чоловіком (про службу Хромаєва на фронті), він сказав мені: "Чотири місяці тримався і не йшов, я збирався з силами, бо знав, що ти скажеш щось маніпулятивне, ти можеш, щоб я не йшов. Я збирався з силами, щоб сказати тобі, поки ти не встигла відкрити рота, що я йду, і я такий тобі вдячний, що ти того рота і не відкрила". Я тоді, звісно, розплакалася. Він мені тоді так і сказав, що в мене не було вибору йому щось заперечити", - сказала ведуча.

"Нам дуже з Тимуром важко. Ми розлучаємося кожного разу, як він приходить в відпустку. В перші три дні ми розлучаємося, бо то приходить зовсім інша людина. Але ми 20 разом років, і в нас була криза, коли ми розлучалися на 11-му році шлюбу, і нас зараз це рятує, що ми вже розлучалися раніше", - також висловилася вона про кризи у їхньому шлюбі.

Читайте на тему: Після кризи у стосунках Наталка Карпа показалася в обіймах чоловіка-військового: фото.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

На непрості періоди у шлюбі із Хромаєвим Єфросиніна натякала і раніше у своєму блозі. Тоді вона лише проговорилася, що їхні відносини "проходять чергове випробування". "В мене є свої емоції, своє життя, хул*пізд*ард обов'язків та відповідальності за мою справу з допомогою жінкам. Є купа справ з моїми дітьми, для яких я вже півтора роки і мати, і батько. Є щоденні сльози та страхи за Тимура, з яким зараз стосунки проходять чергове випробування…" - йшлося в Instagram-stories знаменитості.

Нагадаємо, Єфросиніна та Хромаєв одружилися у 2003 році. Разом вони виховують двох дітей: дочку Нану, яка вчиться за кордоном, та сина Олександра, який наразі живе із мамою ведучої у Польщі. До служби у ЗСУ Тимур Хромаєв займався бізнесом, контролював інвестиційну компанію "Арта". З 30 січня 2015 року по 23 лютого 2021 року був Головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

  • Більше пристрасті й чуттєвості: раніше акторка Наталка Денисенко розповіла про зміни в стосунках з чоловіком-військовим.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків