Лайм

"Холостяк" Макс Михайлюк та його вагітна дружина креативно оголосили стать майбутньої дитини

Пара влаштувала скромне домашнє святкування

Колишній учасник реаліті "Холостяк" Макс Михайлюк, який нещодавно повідомив, що вдруге стане батьком, цього разу розсекретив стать майбутнього малюка. Він та його дружина Даша Хлистун влаштували домашню гендер-паті, під час якої дізналися, що незабаром у них з'явиться син.

Пара опублікувала зворушливе відео у Instagram. У ролику можна побачити, як закохані пробивають голкою повітряну кульку, і після цього з неї починають сипатись блакитні конфеті - це означає, що народиться хлопчик. Далі Макс та Даша розрізають святковий торт і усередині його забарвлення також є блакитним.

Читайте також: Періс Хілтон показала фото свого сина: в мережі припустили, що хлопчик хворий.

Фото: instagram.com/flymax305

Також під час цього Михайлюк тримає на руках маленьку 2-річну донечку Аріану. В кінці відео сім’я демонструє радісні емоції та не приховує радості від того, що невдовзі у них буде поповнення. "Ми на тебе дуже сильно чекаємо", - йдеться у підписі до ролика.

Користувачі мережі вітають закоханих у коментарях, а також захоплюються їхнім гендер-паті. Вони хвалять подружжя за те, що вони вирішили влаштувати скромне домашнє святкування і обійтись без "величезних бігбордів та купи людей". "Я вгадала. Клас, вітаю!", "Вітаю з синочком!", "Клас! Без усякого пафосу, просто супер! Вітаю!", "Ура... Дуже рада за вас", "Дуже радію вашій другій дитинці! Легкої вагітності і чудових пологів", - говориться у деяких коментарях.

Читайте на тему: Буде все контролювати: вагітна Саша Бо розповіла, чому чоловік умовив її на партнерські пологи.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Daria Mihailuk (@dasha_khlystun_)

Нагадаємо, Макс Михайлюк був учасником 10 сезону шоу "Холостяк", у якому переможницею стала Даша Ульянова. Чоловік згодом розійшовся із дівчиною, повідомивши, що їхні стосунки не склалися.

Пізніше стало відомо, що Михайлюк зустрічається із моделлю Дашею Хлистун. З нею він познайомився через соцмережі: вона підписалася на сторінку Макса в Instagram, а згодом чоловік написав їй. Після першого побачення обоє зрозуміли, що легко знаходять спільну мову, тому у них з'явилось бажання знайомитись один з одним ближче. У лютому 2021 року закохані оголосили, що стануть батьками. У квітні Даша народила доньку Аріану. Через кілька місяців після цього пара вирішила одружитися. Також відомо, що нині родина мешкає у Канаді.

Фото: instagram.com/flymax305

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil