Лайм

Хворіє дуже сильно: дочка Заворотнюк прокоментувала важкий стан онкохворої акторки

Анна відповіла на запитання підписників

Російська акторка Анастасія Заворотнюк близько п'яти років бореться з важким онкологічним захворюванням. Весь цей час зірка серіалу "Моя прекрасна няня" не з'являється на публіці та в соцмережах, а близьке оточення артистки її стан майже не коментує.

Донька Заворотнюк Анна також рідко торкається в Instagram теми хвороби своєї матері, але днями зробила виняток. Спілкуючись з підписниками свого блогу, дівчина не оминула питання про маму. За її словами, стан акторки не покращав.

Читайте також: Донька Анастасії Заворотнюк зізналася у серйозній хворобі: Настав час розповісти.

Фото: instagram.com/anna_zavorotnyuk

"Хворіє дуже сильно. Мені важко навіть у житті обговорювати цю тему, хоч і минуло п'ять років, у блозі теж. Дуже болить у грудях", - поділилася Анна Заворотнюк.

Фото: instagram.com/anna_zavorotnyuk

Нагадаємо, у жовтні 2019 року стало відомо, що Анастасія Заворотнюк припиняє роботу у театрі заради лікування. Тоді в російських ЗМІ почали з'являтися новини, що акторка хвора на рак, проте її представники цей діагноз не підтверджували і просили журналістів не спекулювати на темі здоров'я артистки.

У травні 2020-го офіційно стало відомо, що у Анастасії Заворотнюк діагностували гліобластому - злоякісну пухлину головного мозку. Діагноз російській акторці нібито поставили ще у вересні 2019 року у Німеччині.

Анастасія Заворотнюк з 2017 року знаходиться у базі сайту "Миротворець". Акторка кілька разів незаконно в'їжджала на територію окупованого Росією Криму, де грала у виставах.

У серіалі "Моя прекрасна няня" Заворотнюк грала няню Віку з Маріуполя, який росіяни нещадно обстрілювали, перетворивши українське місто на руїни. А сім'я акторки досі жодного слова не сказала про велику війну, яку Росія розв'язала проти України.

Фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

Тим часом Дмитро Нагієв натякнув на підтримку України та звернувся до росіян: Занадто довго я мовчав.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків