Лайм

Чому Таїсія Повалій зрадила Україну: режисер Семен Горов назвав причину

Чоловік висловив свою думку з цього приводу

Колишня українка Таїсія Повалій вже давно зрадила Україну та перейшла на бік агресора. Таку позицію виконавиці прокоментував режисер Семен Горов та назвав причину, чому вона вчинила саме так.

У інтерв'ю виданню OBOZREVATEL чоловік зазначив, що артистка піддалася впливу російської пропаганди і сліпо вірить у те, що говорить російським ЗМІ. Зокрема, про свою "цілковиту підтримку Росії".

Читайте також: Зрадниця Таїсія Повалій розповіла про стосунки з сином, який на словах підтримує Україну.

Семен ГоровФото: пресслужба

"Впевнений, що на неї вплинула пропаганда. Вони з чоловіком свого часу більше працювали там, ніж бували тут. Імперська сутність залазить людям у голову і виїдає всю людяність. І залишаються тільки гроші і можливість бути наближеними до влади. Я думаю, вона щиро вірить у те, що розповідає. Там вже інше серце й інший мозок, якщо він залишився. Але я не лікар-психіатр, щоб це досліджувати", - каже Горов.

Повалій готова будь-яким способом зберегти прихильність російської аудиторії. В одному з коментарів російським ЗМІ вона заявила, що сподівається, що колись "Україні вдасться вийти із зомбованого стану та повернутися до нормального життя":

"Я за те, щоб відбулося повернення із зомбованого стану, в якому перебуває Україна, до нормального життя. Моя душа розривалася, коли в Одесі горіли люди у Будинку Профспілок. Я плакала, коли в авіакатастрофі загинула доктор Ліза, хоча в Україні раділи її смерті… Я чекала настання часу справедливості. Зрештою, воно настає. Дуже хочу, щоб люди на Донбасі жили так, як хочуть самі, щоб їм нічого не нав'язували, не ґвалтували. І зараз саме за це йде боротьба".

Окрім того, путіністка вважає, що Росія не скоює злочин, а "боронить", а Путіна запроданка називає людиною, яка "здатна позбавити світ від нацизму".

"Відчуваю, що Росія зараз боронить. В мене з'явилася надія. Володимир Путін для мене – це та людина, яка може зберегти сильну Росію і позбавити світ від нацизму, з яким я зіткнулася", - щиро вірить виконавиця, сліпо слідуючи наративам Кремля.

Читайте на тему: Зрадниця Повалій пожалілася на невдалу омолоджуючу процедуру, яка назавжди змінила її обличчя.

Фото: instagram

Нагадаємо, Повалій продовжує жити у Росії та активно брати участь у кремлівських заходах на підтримку агресора Путіна. На подібних подіях вона не соромиться співати українські пісні, а також приїжджати до колаборантів на окупованих РФ українських територіях.

У вересні Повалій була учасницею так званого "патріотичного" концерту у Луганську, де її представили як "народну артистку Інгушетії". Тоді вона заспівала в дуеті з російським актором Олександром Михайловим, який, так само як і вона, відкрито підтримує російську агресію в Україні. Окрім того артистка виступала на концерті "пісні руського міра" у Кремлі, де їй вистачило нахабства виконати пісню "Ти ж мене підманула".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування