Лайм

Зрадниця Повалій пожалілася на невдалу омолоджуючу процедуру, яка назавжди змінила її обличчя

Виконавиця пригадала негативний досвід

Таїсія Повалій, яка відкрито підтримує злочинну кремлівську політику, є палкою прихильницею різноманітних омолоджуючих маніпуляцій. Це підтверждують її фото у соцмережах, а також особисті зізнання артистки-зрадниці.

Так, у коментарі російським ЗМІ колишня українка розповіла, що у минулому наважилася на процедуру, яка назавжди змінила її зовнішність. За словами Повалій, раніше їй ввели в обличчя біополімерного гель, і це стало причиною негативних наслідків. Після цього на обличчі співачки з'явилася асиметрія - одна щока стала більша за іншу.

Читайте також: Виїхав в Іспанію і підтримує росіян: що стало з сином Таїсії Повалій.

Фото: instagram

"Я однією з перших постраждала. Мені ввели біополімерний гель. Тоді ще не було сучасних засобів, наприклад, гіалуронової кислоти. Але з'явився цей гель. І ми всі дружними рядами пішли його колоти. А він не розсмоктується. Але тоді ми про це не знали", - пожалілася любителька "руського міра".

Також уродженка Шамраївки розповіла, що спеціаліст, який проводив процедуру, ввів різну дозу препарату, і це ще більше погіршило ситуацію. За словами артистки, наразі виправити цю помилку не можна навіть хірургічним шляхом.

"Він у мене з часом зрісся з м'язами. Прибрати його тепер неможливо. Отак і живу. Це все видно: ліва щока у мене більша за праву. Я вже пристрастилася і вирівнюю цю ваду за допомогою гриму. Доводиться трохи довше робити макіяж", - бідкається виконавиця.

Повалій з сином ДенисомФото: instagram

Нагадаємо, Повалій не приховує свою проросійську позицію та підтримує "руський мір" виступами на пропагандистських заходах. На подібних концертах вона не соромиться виконувати українські пісні, а також зізнаватися у любові до РФ.

Читайте на тему: Фонд помсти Ані Лорак: Катя Осадча висміяла співачку-зрадницю через її ім'я на БПЛА.

Фото: instagram

Свою маму українка також перевезла до Росії, хоча 80-річна жінка була проти цього. "Ніколи в житті не поїду! Моя рідна Україна! Хай мене тут убивають!" – щоразу казала мені вона. І тільки коли я сказала, що не приїду, якщо вона помре, моя мужня мама зібрала валізку, взяла кішку, і 30 квітня минулого року, проїхавши машиною шлях у дві тисячі кілометрів з Києва через Захід України, Польщу та Білорусь, приїхала до Москви. До речі, мама раніше ніколи в житті в Москві не була. І коли ми тільки в'їжджали до міста, вона подивилася у вікно і сказала: "Хіба я думала, що на старості літ опинюся в Москві?!" – коментувала це рішення співачка-зрадниця.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування