Лайм

Не засуджую: Олексій Суханов став на захист Ольги Сумської, чия дочка в Росії мовчить про війну

Старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна живе у Росії зі своїм чоловіком Володимиром Ягличем та двома дітьми. Вона не просто мовчить про війну в Україні, а й продовжує будувати там акторську кар'єру. Знаменитій матері доводиться часто відстоювати репутацію Паперної, яка нібито не може виїхати із РФ.

Телеведучий Олексій Суханов заступився за Ольгу Сумську в цій ситуації, хоч і засуджує українців, які продовжують жити в РФ, наче нічого не сталося.

Читайте також: Російські зірки родом з України, які зрадили своє коріння і не засуджують військову агресію РФ.

Фото: instagram.com/olgasumska

"Я не знаю, як із цим живе Оля Сумська. Але дочка доросла, сама має нести відповідальність за свої вчинки. Ось кажуть, що діти за батьків не відповідають. Мені здається, що батьки за дітей – теж, – заявив він в інтерв'ю oboz.ua.- Як соціальний ведучий, можу навести багато прикладів, коли в дитину вкладаєш, але отримуєш протилежний результат. Таке буває. Я не засуджую Олю і не покладаю на неї провину за те, що трапилося з її дочкою".

Суханов при цьому вважає, що забувати про "мовчунів" не слід, адже багато хто з них може повернутися до України після війни, зображуючи патріотизм.

"З тієї серії, що вишиванку одягли - і вже наші. Війна довела, що наявність вишиванки в шафі не означає, що ти відданий Україні. Я знаю людей, які одягали її щодня, але першими опинилися за кордоном після вторгнення. І тих, у кого не було її, а зараз – тут", – каже телеведучий.

Фото: https://www.instagram.com/suhanov.official/

Раніше Антоніна Паперна заявила, що дуже цінує можливість продовжувати кар'єру в Росії. Вона також не виключає, що працюватиме в московському театрі Вахтангова, артисти якого відкрито підтримують російське вторгнення в Україну і перебувають під санкціями РНБО.

Цікаві новини для вас:

Це почалося не зараз: Ірма Вітовська прокоментувала зрадницьку позицію Антоніни Паперної.

Не їде через дітей: актриса Катерина Кузнєцова розповіла, чому Тоня Паперна залишається у Москві.

Зрадниця Таїсія Повалій розповіла про стосунки з сином, який на словах підтримує Україну.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil