Лайм

Не їде через дітей: акторка Катерина Кузнєцова розповіла, чому Тоня Паперна залишається в Москві

Українки товаришували і спілкувалися в російській столиці

Українська акторка Катерина Кузнєцова понад десять років жила та будувала кар'єру в Москві. Там зірка російського серіалу "Кухня" підтримувала дружні стосунки зі старшою дочкою Ольги Сумської, яка під час повномасштабної війни продовжує жити у РФ.

У новому інтерв'ю Славі Дьоміну артистка розповіла, чи спілкується зараз із Антоніною Паперною та пояснила, чому, на її думку, донька акторки не виїхала з країни-терористки.

Катерина Кузнєцова Фото: instagram.com/katykino

За словами Катерини, після початку російського вторгнення вони з Тонею як раніше не спілкуються. Кузнєцова привітала Паперну з днем народження і більше зв'язок із нею не підтримує. Акторка вважає, що дочка Сумської залишилася в Росії через дітей.

"Я думаю це через дітей. Тому що у неї там маленька дитина, можливо, чоловік якось по-іншому налаштований. Я не торкалася з нею цієї теми і не впевнена, що вона зі мною б розмовляла на цю тему, тому що вона закрита дівчина", - пояснила Кузнєцова.

Антоніна Паперна і Катерина Кузнєцова Фото: YouTube

Читайте також: Гіпнозна музика: акторка "Кухні" Катерина Кузнєцова розповіла, як в Росії працює пропаганда.

Катерина вважає, що свідомим українцям, які після початку російського вторгнення в Україну продовжили жити в Росії і замовчують війну, просто не вистачає сміливості.

"Має бути сміливість. Може чоловіки кажуть: "Я тебе не відпущу" або там: "Дітей на дам". Я не знаю як це, адже кожна історія вона дуже індивідуальна, - сказала акторка. - Коли ти бачиш людину, яка мовчить і нічого не виставляє, у мене виникає питання: можливо їй там важко?! У мене, наприклад, є моя найкраща подруга, яка етнічна українка, але вона продовжує жити в Росії. І коли я з нею спілкуюся, вона постійно реве. Вона плаче, тому що у неї немає можливості виїхати через те, що вона не така смілива, наприклад, як я. У неї є діти, дитина народилася там і професійно займається різними видами спорту. Я не можу судити цих людей, тому що ось такі обставини".

Катерина Кузнєцова родом із Києва, але 13 років жила та будувала кар'єру в Москві. Вона була заміжня за російським актором Євгеном Проніним, шлюб тривав менше року. Останні кілька років акторка знаходиться у стосунках із росіянином Максимом Апліним – бізнесменом, власником серф-школи на Шрі-Ланці. Після початку вторгнення РФ в Україну пара виїхала з країни-агресорки, зараз вони живуть в Іспанії.

Катерина Кузнєцова із цивільним чоловіком Фото: instagram.com/katykino

Антоніна Паперна продовжила жити Москві і зніматися в російських проектах, незважаючи на розв'язану Росією війну в рідній країні. У РФ дочка Ольги Сумської має цивільного чоловіка – російського актора Володимира Яглича, з яким виховує двох дітей: дочку Єву та сина Данила.

Читайте також: З чоловіком та дочкою: Антоніна Паперна засвітилася на заході у Москві.

Після 24 лютого 2022 року Паперна обрала мовчазну позицію і вирішила ніяк не коментувати російську агресію в Україні. Її зіркова мама заявила, що її дочка "тотально залежна від обставин" і "не може залишити свій дім у країні-агресорці".

Тоня Паперна з Володимиром Ягличем та дочкою у Москві Фото: instagram.com/yaglych

Раніше Ольга Сумська розповіла, як її дочка у Москві ставиться до можливої мобілізації чоловіка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"