Лайм

Продовжує працювати у Москві: дочка Ольги Сумської оскандалилася зйомками у російському серіалі

Антоніна Паперна мовчить про війну в Україні

Старша дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна живе в Москві разом із чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем, та двома дітьми. Актрису неодноразово критикували за те, що вона мовчить про війну в Україні, але Сумська завжди захищала доньку.

"Ті, хто там живе, знають, як важко там щось сказати чи написати. Розумієте, люди там просто зникають. А вона насамперед мама, вона думає про своїх дітей, робить усе заради їхньої безпеки", - говорила українська артистка.

Читайте також: Вийшла заміж за росіянина і мовчить про війну: куди зникла співачка Аліна Астровська.

Фото: instagram.com/yaglych

Страх репресій, однак, не заважає Паперній відвідувати світські заходи в Москві та будувати в РФ кар'єру. За інформацією російського сайту КиноТеатр.ру, нині у виробництві знаходиться серіал з Антоніною Паперною у головній ролі. Зйомки мелодрами "Холодное блюдо" завершилися ще у лютому 2023 року, напередодні першої річниці повномасштабної війни в Україні.

"Моя Дана - дуже сильна і самодостатня дівчина. Вона реалізувала себе в кар'єрі і вже повністю готова до сімейного життя. Зустрівши Нікіту, вона відчула, що поряд із нею саме той чоловік, який їй потрібен - дорослий, самостійний і розуміючий. Навіть переживши зраду, вона впевнена, що Нікіта - її людина. Таке кохання, напевно, можна назвати сліпим, але я впевнена, воно здатне подолати будь-які випробування", - розповідала про свою роль Паперна.

Таким чином, дочка Ольги Сумської продовжує працювати на економіку держави-агресора.

Читайте також: Ольга Сумська розповіла, як її дочка у Москві ставиться до можливої мобілізації чоловіка.

Фото: instagram.com/olgasumska

Раніше поведінку Антоніни Паперної намагалася пояснити її колега Катерина Кузнєцова – українська актриса, яка теж будувала кар'єру та особисте життя в РФ, але виїхала після повномасштабного вторгнення.

"Я думаю це через дітей. Тому що у неї там маленька дитина, можливо, чоловік якось по-іншому налаштований, - сказала Кузнєцова в інтерв'ю Славі Дьоміну. - Має бути сміливість. Може чоловіки кажуть: "Я тебе не відпущу" або там: "Дітей на дам". Я не знаю як це, адже кожна історія дуже індивідуальна. У мене, наприклад, є моя найкраща подруга, яка є етнічною українкою, але вона продовжує жити в Росії. І коли я з нею спілкуюся, вона постійно плаче, тому що в неї немає можливості виїхати. Через те, що вона не така смілива, наприклад, як я. У неї є діти, дитина народилася там і професійно займається різними видами спорту. Не можу судити цих людей, бо ось такі обставини".

Сама Ольга Сумська неодноразово говорила про те, що у Антоніни Паперної немає можливості залишити Росію. "Вона ніяк не може приїхати. Це просто неможливо з усіх боків. Це тяжко. Їй дуже тяжко. Це найважче, що можна взагалі уявити", - вважає актриса.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil