Лайм

Пишаюся і вдячна йому: Наталка Денисенко у День ЗСУ показала рідкісне фото з чоловіком-військовим

Андрій Федінчик захищає країну на фронті

6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України. Українські знаменитості зазначили, що за останні два роки День ЗСУ став найважливішим святом, вагомішим за Новий рік, Різдво та святого Миколая, яке з 2023 року також відзначається цього дня.

"Хоча сьогодні і День святого Миколая, День ЗСУ здається найважливішим за всі свята у світі! Саме завдяки захисту Збройних Сил ми можемо святкувати сьогодні, наскільки це можливо", - наголосила Наталка Денисенко в Instagram і показала архівне фото зі своїм найголовнішим захисником - чоловіком Андрієм Федінчиком.

Читайте також: Від Зимових походів УНР до сьогоднення: про що слід пам'ятати у День ЗСУ.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Акторка зізналася, що має дуже мало фотографій з коханим, який став на захист сім'ї та всієї України в перший день повномасштабного вторгнення. Денисенко сумує та переживає за чоловіка, але пишається його життєвим вибором.

"У мене дуже мало фото з моїм чоловіком, я його бачу дуже рідко. Мені дуже болить, що всі ці роки поки йде війна - його немає поруч, але я пишаюся і вдячна йому, що він став на шлях захисту, щоб я, і ми з вами, могли сьогодні робити свято для наших діток, - зазначила вона. - Безмежна подяка та низький уклін нашим Збройним Силам України".

Для своєї дитини Наталка влаштувала незабутні емоції, запросивши додому святого Миколая, який особисто вручив Андрійкові подарунки.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Нагадаємо, Андрій Фединчик – український актор кіно, театру та дубляжу. Він відомий за фільмами та серіалами "Папаньки", "Проти течії", "Гірша подруга", "Кріпосна", "Чорний ворон", "Крути 1918", "Параджанов".

Денисенко та Федінчик одружилися у 2017 році. Пара виховує сина Андрія, якому у вересні виповнилося 6 років. Акторка організувала для дитини дитяче свято, але найголовнішим подарунком став приїзд з фронту тата-військового.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Раніше Наталка Денисенко розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком-військовим.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення