Лайм

Вагоміше за Новий рік і Різдво: українські зірки привітали захисників з Днем ЗСУ

Лілія Ребрик, "Антитіла", Тарас Цимбалюк та інші

Щороку 6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України – професійне свято всіх українських військовослужбовців. Нині наші воїни мужньо захищають нас на землі, у воді та в повітрі, а ми не перестаємо дякувати їм за кожен прожитий день. День ЗСУ - особливий день, коли стрічка соцмереж переповнена словами гордості і вдячності від усіх українців та знаменитостей у тому числі.

Читайте: Ви наші янголи в пікселі: найкращі привітання і листівки для захисників на День ЗСУ

Лілія Ребрик

"Дякую! У військові свята завжди хочеться дякувати - знову і знову. За те, що працюю, живу, просто за те, що жива! Що ношу під серцем дитину. Що вірю і що віра моя у вас незламна! Дякую кожному та кожній - на нулі, в холодному шанці, до країв у бруді. Без рідних поруч у свята і сірі будні, без звʼязку, за мить від небезпеки. З єдиною силою і вірою у Перемогу! Дякую кожному, хто охороняє наш сон. Хто ловить у небі смертельне вороже залізяччя. Кожному, хто зарадт — мене, тебе, вас, нас, своєї країни — віддав себе. Дякую, що не боюся. Бо за моєю спиною найміцніша, найрозумніша і найкрасивіша армія світу. Завжди і навіки дякую людині у пікселі. Повертайтесь живими!", - зворушливо написала телеведуча.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Гурт "Антитіла"

"З Днем Збройних Сил України! Віримо. Підтримуємо та допомагаємо. Так переможемо! Пам'ятаємо кожного та кожну, хто пішов на щиті у цій боротьбі", - написали музиканти.

Фото: instagram.com/antytila_official

Тарас Цимбалюк

"Ніколи не думав, що будуть свята вагоміші за Новий рік чи Різдво…З Днем Збройних Сил України! Низький уклін! Слава Героям!", - написав актор.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

MONATIK

"Від усієї душі вітаю наші Збройні сили України з професійним святом! Дякую за те, що кожного дня захищаєте наші землі та виборюєте перемогу вільної країни! Нехай святий Миколай оберігає кожну українську сім’ю, кожну українську захисницю та захисника!", - привітав артист.

Читайте також: Ви – наша слава та гордість! Яскраві листівки та пісні до Дня ЗСУ.


Слава Дьомін

"З Днем Збройних Сил України. Хлопці і дівчата, дякую вам за можливість працювати і дарувати слухачам і глядачам позитив. Дуже цінно коли до нас в ефір Люкс ФМ дзвонять хлопці з фpoнту і кажуть, що слухають нас. Мій брат зараз також в ЗСУ і неодноразово потрапляв під обстріли. Найважче, коли він довго не відповідає на повідомлення. Нехай мами, дружини, дівчата, хлопці і чоловіки дочекаються своїх синів, чоловіків, дівчат чи дружин. А діти - тат і мам. Слава Українським Захисникам", - написав теле- та радіоведучий.

Фото: instagram.com/slavademin_official

"Океан Ельзи"

"День Збройних сил України. День, який триває щосекунди ось вже котрий рік. День тих, завдяки кому є всі ми, країна, життя. Уклінна вдячність. Зі святом, воїни! Ми пройдемо цей шлях до Перемоги разом", - привітали воїнів музиканти.

Фото: instagram.com/okeanelzy_official

Дивіться також привітання президента України Володимира Зеленського, головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та командувача Об'єднаних сил ВС Сергія Наєва.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024