Лайм

Актор Крістіан Олівер та дві його доньки загинули в авіакатастрофі: літак впав в океан на Карибах

Жахлива трагедія сталася за кілька днів після зустрічі Нового року 2024

Голлівудський актор Крістіан Олівер разом із двома доньками трагічно загинув в авіакатастрофі. Сім'я поверталася додому у США після відпочинку на Карибських островах. Зірці фільму "Спіді-гонщик" був 51 рік, його дівчаткам - 10 та 12 років.

Як пише Variety, посилаючись на місцеву поліцію, трагедія сталася 4 січня. Невеликий одномоторний літак впав в океан за кілька хвилин після зльоту. Крістіан Олівер та його доньки Аннік і Мадіта були єдиними пасажирами на борту. Літаком керував пілот Робет Сакс, який також загинув.

Читайте також: Підозрюють самогубство: зірку оскароносного фільму "Паразити" знайшли мертвим.

Фото: instagram.com/christianoliverofficial

"З моменту зльоту у пілота почалися проблеми з керуванням і згодом літак різко впав в океан. Місцеві рибалка і дайвер одразу попрямували до місця аварії та повідомили про катастрофу", - йдеться у повідомленні поліції.

Тіла Олівера, його дітей та пілота були виявлені береговою охороною, а пізніше медики констатували їхню смерть. Їх перевезли на Сент-Вінсент і доставили у морг Кінгстауна, де буде проведений розтин для встановлення причин смерті.

За кілька днів до трагедії Крістіан розмістив в Instagram "пророчий" допис. Актор опублікував фото пляжного пейзажу і написав: "Привіт звідкись з Раю. За спільноту і любов... 2024, ми йдемо".

Фото: instagram.com/christianoliverofficial

Під цим дописом шанувальники та друзі пишуть слова скорботи і висловлюють співчуття дружині й матері загиблих.

"Мої глибокі співчуття дружині з приводу немислимої втрати чоловіка та двох доньок. Немає слів";

"Спочивай з миром, Крістіане, це так сумно. Ми так веселилися в Лос-Анджелесі в 90-х - це жахлива трагедія";

"Жодні слова не можуть передати стан його дружини прямо зараз. Вся її родина зникла. Хто б не був біля неї, не залишайте її в біді. Це нестерпно, і мої молитви за вас. Яка трагедія! Мої сердечні співчуття";

"Все, про що я можу думати - це мама двох дітей. Мої глибокі співчуття матері. Бажаю вам знайти тепло, знаючи, що вони тепер разом, завжди і назавжди. Бажаю вам мужності та любові. Нехай спочивають з миром".

Крістіан Олівер народився у Німеччині, але пізніше переїхав до США. Широку популярність актор отримав завдяки ролям у фільмах "Операція Валькірія", "Грумучі змії" та "Спіді-гонщик". Також він знімався у серіалах "Спецзагін "Кобра"", "Восьме відчуття", "Паралельні світи" та "Інспектор Джордж Джентлі".

У грудні 2023 року помер актор Андре Брауер - зірка серіалів "Бруклін 9-9" і "Доктор Хаус".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу