Лайм

Помер актор Андре Брауер - зірка серіалів "Бруклін 9-9" і "Доктор Хаус"

У нього залишилася дружина і троє дітей

На 62-му році життя помер американський актор Андре Брауер, найбільш відомий за серіалами "Бруклін 9-9", "Доктор Хаус" та "Убивчий відділ". Володар премії "Еммі" пішов з життя у понеділок, 11 грудня.

Смерть актора виданню Variety підтвердила його публіцистка Дженніфер Аллен. Вона уточнила, що Брауер помер через "нетривалу хворобу".

Читайте також: Дженніфер Еністон вперше розповіла, в якому стані був Меттью Перрі у день своєї смерті.

Андре Брауер Фото: Wikipedia

Андре Брауер народився в Чикаго (США) у сім'ї працівниці пошти та бульдозериста. Він був молодшим із чотирьох дітей. Закінчив Стенфордський університет та Джульярдську школу.

У кіно Брауер дебютував у 1989 році, знявшись у фільмі про Громадянську війну в США "Слава". Він зіграв Томаса Серлса, вільну темношкіру людину, яка приєднується до першого темношкірого полку. Його колегами по картині були Морган Фрімен та Дензел Вашингтон.

Читайте також: Для всіх було шоком: донька Ніни Матвієнко вперше розповіла про онкологічну хворобу матері.

Наступним та найуспішнішим проектом Брауера став серіал "Убивчий відділ". За роль детектива Френка Пемблтона актор отримав премію "Еммі".

Популярність Андре Брауеру принесла роль капітана Реймонда Холта в поліцейському комедійному серіалі "Бруклін 9-9". Стоїчний і серйозний характер, а також глибоке почуття людяності зробили його персонажа улюбленцем фанатів картини, особливо в парі з гарячим детективом Джейком Перальтою, якого зіграв Енді Семберг.

Андре Брауер у ролі Реймонда Холта Фото: Getty Images

Він також грав психіатра в серіалі "Доктор Хаус", у фільмах "Місто ангелів", "Радіохвиля", "Таксі", "Посейдон", "Первобутній страх", "Дуети", "Мгла", "Фантастична четвірка: Вторгнення Срібного Серфера ", "Солт" та "Гравець".

У Андре Брауера залишилися дружина Амі Бребсон, яка також знімалася в "Убивчому відділі", та троє дітей. В інтерв'ю Variety актор говорив, що сім'я для нього важливіша, ніж отримання великої головної ролі у кіно.

Нещодавно у віці 51 року не стало принца Ліхтенштейна Костянтина: смерть була раптовою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко