Лайм

Ален Делон подасть позов проти рідного сина, який розповів ЗМІ про його погане здоров'я

Актор зробив заяву через свого адвоката

Ален Делон подасть позов проти свого сина через інтерв'ю, яке той дав французькому журналу Paris Match. The Guardian повідомляє, що у скандальній публікації Ентоні Делон натякнув на "серйозний ризик" смерті свого 88-річного батька.

Читайте також: Катрін Денев та Ален Делон підтримали Україну, прочитавши вірші Лесі Українки і Тараса Шевченка.

Ален Делон Фото: Getty Images

"Він мало говорить, його втомлює і дратує, коли ми просимо його повторювати слова, тому що його голос тепер не завжди чіткий і гучний, - сказав 59-річний син знаменитості. - Є серйозний ризик, що він відсвяткував своє останнє Різдво".

Вже за кілька годин після публікації Ален Делон дав різку відповідь через адвоката Крістофа Айєла. Він був "надзвичайно шокований скандалом у ЗМІ, організованим його сином Ентоні", тому подасть на нього судову скаргу.

"Ален Делон не може винести агресії свого сина Ентоні, який продовжує говорити, що він немічний, - йдеться у заяві адвоката. - Який батько зможе це винести?"

Здоров'я Алена Делона вже кілька років викликає тривогу у його шанувальників. У 2019 році у зірки французького кіно стався інсульт, після чого він став вести більш усамітнений спосіб життя.

Читайте також: Два дні провела у комі: Мадонна прокоментувала хворобу, від якої мало не померла влітку 2023 року.

Ален Делон та його старший син Ентоні Делон у 2021 роціФото: Getty Images

Наразі відомо про конфлікти між дітьми Алена Делона щодо опіки над батьком. В інтерв'ю Paris Match Ентоні Делон сказав, що скаржився в поліцію на свою молодшу зведену сестру Анушку. Вона нібито приховувала, що з 2019 по 2022 рік акторові повели п'ять когнітивних тестів, і він не зміг пройти жодного з них.

"Результати показали когнітивну деградацію, яка ставить мого батька у становище психологічної слабкості і, отже, вразливості", - сказав чоловік.

За словами адвоката Алена Делона, подібними заявами Ентоні хоче нашкодити репутації своєї сестри та "унікальним відносинам, які у його батька завжди були з Анушкою". Тепер адвокат Анушки Делон заявив, що вона подасть позов про наклеп і переслідування проти свого брата Ентоні.

Ален Делон з дочкою Анушкою Делон у 2019 роціФото: Getty Images

Ален Делон був двічі одружений. Його перша дружина Наталі Бартелемі у 1964 році народила від актора сина Ентоні. Шлюб розпався через 4 роки. Другою дружиною Алена Делона стала Розалі ван Бремен, і в їхньому шлюбі народилося двоє дітей - дочка Анушка (1990) та син Ален-Фаб'єн (1994). Пара розлучилася у 2002 році.

Також у 1962 році після роману з Делоном співачка Ніко народила сина Арі. Хоча актор не визнав батьківства, хлопчика виховали його власні батьки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На конкурсі вперше за 30 років: як представниця Люксембурга виступила на "Євробаченні-2024"

Люксембург повернувся на Євробачення після 30-річної перерви - хто представляє країну у та яким був виступ виконавиці - відео

Україна вийшла у фінал "Євробачення-2024": коли виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil витягли під час жеребкування позицію Вибір продюсера - коли артистки будуть виступати у фіналі Євробачення 2024

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу