Лайм

Ніна Матвієнко перед смертю закликала молитися за Україну: її донька оприлюднила аудіозапис

В останні дні свого життя співачка не забувала про рідну країну

Легендарна українська співачка Ніна Матвієнко перед смертю присвятила щемливі рядки Україні. Донька артистки, яка раптово пішла з життя, оприлюднила аудіозапис, де "квітка-душа" з ніжністю і любов'ю говорить про рідну землю і своє життя.

Аудіоповідомленням, записаним у лікарні, Тоня Матвієнко поділилася в інтерв'ю Олексію Суханову. У ньому артистка, яка не дожила до свого 76-річчя кілька днів, зізнається, що її життя пройшло надто швидко. Вона каже, що любила життя, але здоров'я її підвело. У голосі Ніни Митрофанівни чуються сльози.

Читайте також: Для всіх було шоком: дочка Ніни Матвієнко вперше розповіла про онкологічну хворобу матері.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

"Любила життя, тільки сама не встигла нажитися. Поки заробляла, поки бігала, не взріла, поки воно закінчилось так швидко. Ох, треба було мені ходити кожен рік перевірятися. Але ж нічого не боліло, чого перевірятися?", - каже співачка на запису.

Також Ніна Матвієнко зворушливо сказала про Україну, яку дуже любила та просила дати їй пожити на рідній землі якнайдовше.

"Моліться за Україну. Вона варта цієї молитви. Я вперше відчула, що я її дитина. Якби могла, пригорнула би до серця всю-всю-всю. Там стільки квітів для неї всередині, стільки ніжності і болі. Матінку, всю цю святу земельку. Кожен день із нею говорила, кожен день. Просила поносити мене подовше", – каже артистка своїй доньці.

Тоня розповіла, що вона не має відео останніх днів життя співачки. Вона не знімала маму в лікарні, бо Ніна Митрофанівна не хотіла, щоб її бачили у такому стані.

"Вона ніколи не хотіла, щоб люди знали, як вона це пережила, як вона виглядає. Вона завжди хотіла, щоб люди пам'ятали її здоровою. Їй було соромно навіть на початку, щоб чоловіки [брати і батько] бачили. Тільки дівчат допускала", - поділилася донька артистки.

Читайте також: Іконописець і монах: що відомо про синів Ніни Матвієнко Івана та Андрія.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко померла 8 жовтня 2023 року. Життя знаменитої української співачки забрав рак, про який довгий час ніхто не підозрював.

"Для всіх було шоком. Як це – людина все життя була енергійною, спортивною, не пила, не курила, до кінця життя бігала по сходах – і таке могло статися. Лікар сказав, що у Ніни Митрофанівни вже майже 4 роки була хвороба. Для неї це був також шок. Вона боялася померти від цієї хвороби", - розповідала Тоня Матвієнко.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Раніше Тоня Матвієнко прокоментувала появу скандальних "Кроликів" на похороні матері.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков