Лайм

Маю право на відпустку: Злата Огнєвіч відповіла на хейт через відпочинок у Таїланді

Співачка поїхала "набратися сил, натхнення і сонця"

Злата Огнєвіч зіткнулася з критикою у соцмережі через демонстрацію свого закордонного відпочинку під час повномасштабної війни. Співачка, як і Ксенія Мішина, поїхала до Таїланду, звідки активно ділиться екзотичним контентом.

І хоча артистка знаходиться на відпочинку лише один день, хейтери вже встигли висловити своє невдоволення. Деякі підписники дорікнули Златі, що вона публікує щасливі світлини з подорожі, коли в Україні не припиняються обстріли.

Читайте також: Ольгу Сумську присоромили за фото з відпочинку під час війни: акторка відповіла хейтерам.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Нам тут під ракетними обстрілами буде дуже приємно дивитися на ваші фотографії з пляжу, океану, їжі ... звичайно ... дуже приємно", - саркастично написала Златі одна з підписниць.

Відповідаючи на невдоволення коментаторів, співачка заявила, що має право на відпустку. І нагадала, що також живе в Україні і знає, що таке обстріли, сирени та пов'язані з ними наслідки.

"Я також живу в Україні. І знаю з власного досвіду, що таке ракетні обстріли. Знаю, що таке чути сирени навіть коли їх нема (нас таких всже багато). Знаю, що таке ПТСР, безсоння, відсутність апетиту і сусід-психопат із безмежною владою та фінансовими ресурсами. Але я вважаю, що маю право на відпустку. І мої друзі теж, саме завдяки їм це стало можливим. Тож плани на 2 тижні: набратися сил, натхнення і сонця", - написала вона в Instagram-історіях.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Злата Огнєвіч розповіла, що не була у Таїланді сім років. "Востаннє, коли я тут була - пообіцяла собі, що прилечу тільки, коли відчую сильне бажання побачитися", - поділилася вона з підписниками.

У Бангкоку співачка відвідала Чайнатаун - один з найдавніших та найяскравіших районів міста, який є улюбленим місцем туристів. "Була в Чайнтауні безліч разів, але все одно щоразу - кайф", - зізналася співачка.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Раніше в центрі критики через відпочинок за кордоном під час повномасштабного вторгнення опинилася Лілія Ребрик. Що відповіла акторка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля