Лайм

Уявна заборона: колишня дружина Бардаша Луна заявила, що продовжить створювати пісні російською

Українська співачка Луна (справжнє ім'я – Христина Герасимова), яку її колишній чоловік Юрій Бардаш звинувачував у "нацизмі", здивувала заявою про створення пісень російською мовою. Хоча після початку повномасштабної війни артистка перейшла в соцмережах на українську мову, а також публікувала вірші та пісні українською, зараз її позиція змінилася.

Читайте також: Зрадник Юрій Бардаш у Москві мріє про окупацію України та готується отримати російський паспорт.

У Instagram Луна опублікувала stories, в яких заборону російськомовної музики назвала "надуманою". Вона збирається створювати та виконувати пісні російською, бо "не може відчути" українську.

"Продовжую писати лірику та пісні російською мовою. Знаєте, для таких людей, як я, уявна заборона викликає ще більше бажання залишитися чесною із собою та своїм мистецтвом, - заявила вона. - Я так бачу, я так відчуваю. Намагаюся, як можу, відчути мову і знайти в ній своє місце. Але ніколи не захочу і не зможу заборонити собі творити так, як я бачу".

Фото: https://www.instagram.com/kri_luna/

Луна вважає, що таких артистів, як вона, мало, тому що більшість просто "хочуть сподобатися, догодити, потрапити в тренд, в новинний дайджест або навіть уникнути хейту".

Фото: https://www.instagram.com/kri_luna/

Читайте також: Лобода заступилася за російську мову в Україні та пояснила, навіщо заспівала українською.

Наразі артистка чекає на другу дитину від свого саунд-продюсера та співавтора пісень Олександра Волощука, за якого вийшла заміж у 2021 році.

З Юрієм Бардашем, який став зрадником України, втік до Росії і нині прославляє війну, Луна розлучилася у 2018 році. У шлюбі з Бардашем жінка народила сина Георгія, якому зараз 12 років.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil