Лайм

Наталка Денисенко відповіла на закиди, що її чоловік-військовий "надто часто" ходить у відпустки

Актриса звернулася до заздрісників

Новий рік-2024 Наталка Денисенко зустріла в Одесі разом із чоловіком-військовослужбовцем Андрієм Федінчиком, якого на один день відпустили до родини. Актриса показала щасливі кадри їхнього відпочинку, але далеко не всі зраділи її щастю.

В Instagram деякі користувачі засумнівалися, що Федінчик служить у ЗСУ на тих самих умовах, що й інші військові.

Читайте також: Не знаю, чи він воює: Рудницька засумнівалася у Козловському, який "виставляє фото у формі".

Фото: https://www.instagram.com/natalka_denisenko/

"Не знаю, де так можна служити, що майже щомісяця бачитися та відпочивати з родиною. Хлопці зі сходу більше року без ротацій та відпусток. Суцільна несправедливість, одні у ЗСУ мають право на відпочинок, інші більше року не бачать родини! - йдеться у коментарі під публікацією Денисенко. - Одні воюють, а інші прикриваються службою у ВСУ, одним відпустки по 10 днів, іншим по 30, бо вони ближчі до командування".

Інший користувач припустив, що актор Федінчик - медійна особистість, тому в командування до нього інше ставлення. Подібні обговорення Наталка Денисенко не залишила поза увагою. Вона опублікувала скріншот переписки та поділилася своїм ставленням до подібного хейту.

"Заздрість - не те почуття, на яке заслуговують сім'ї військових. Якби я могла все розповісти, то ви б не писали таких повідомлень. Чомусь мені соромно за вас, - відповіла вона. - Мій чоловік - простий солдат. І нам вдалося побачитися. тільки тому, що він на навчаннях, і 31 грудня була неділя – вихідний офіційно від лекцій та полігону в академії".

Фото: instagram.com/natalka_denisenko/

Читайте також: Не знаю, що робити: MELOVIN відверто зізнався, що боїться отримати повістку.

Денисенко додала, що не хоче витрачати енергію на виправдання та сварки із заздрісними коментаторами.

"Мій чоловік взагалі заслуговує на відпочинок і заняття творчістю, а не на те, що зараз з ним відбувається. Це його свідомий вибір, і він захищає таких коментаторів. Те, що я побачилася зі своїм чоловіком на 1 день - просто щасливий випадок, - сказала вона у розмовних stories. - Поки ми будемо жерти одне одного, ми ніколи не переможемо. Потрібно всупереч усьому намагатися плекати в собі любов, радість, добрі почуття. Тому що енергія навколо людей просто жахлива. Про який тоді мир на нашій землі можна говорити, про яку перемогу, коли людей просто пре гниль? Так не можна".

Фото: instagram.com/natalka_denisenko/

Нагадаємо, що Андрій Федінчик – український актор театру, кіно, серіалів та дубляжу. Після початку повномасштабної війни він приєднався до теророборони, а нині є військовослужбовцем. Де саме служить Федінчик та яку роботу виконує у ЗСУ, Наталка Денисенко не озвучує.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації