Лайм

Ольгу Сумську присоромили за фото з відпочинку під час війни: акторка відповіла хейтерам

Зірка не стала відмовчуватися і висловила свою думку

Акторка Ольга Сумська, яка раніше розповідала про онуків та доньку у Росії, цього разу опинилася у центрі критики через відпочинок на курорті під час війни. Після того, як знаменитість оприлюднила фото зі спа-готелю, на неї обрушився шквал хейту з докорами у тому, що наразі не час для подібного контенту.

Читайте також: Не рахуйте чужих грошей: Лілія Ребрик відповіла на хейт через відпочинок на морі.

Фото: instagram.com/olgasumska

Під публікацією Сумської в Instagram обурені користувачі мережі зазначили, що не варто напоказ хизуватися відпочинком у той час, як українські захисники невпинно боронять нашу країну на фронті. Думки юзерів з цього приводу ви можете побачити на сторінці нижче:

Фото: instagram.com/olgasumska

Фото: instagram.com/olgasumska

Фото: instagram.com/olgasumska

Фото: instagram.com/olgasumska

Фото: instagram.com/olgasumska

Фото: instagram.com/olgasumska

Своєю чергою акторка не стала відмовчуватися та відповіла на критику у свій бік. Вона написала, що давно мріяла про відпустку, тому коли з'явилася можливість, вирушила на три дні до спа-готелю, який розміщений у природному заповіднику на курорті в Сатанові. Також Ольга нагадала, що не забуває про волонтерство та допомогу Україні.

Читайте на тему: Псує репутацію: Наталку Денисенко розкритикували за відвертий купальник на відпочинку.

Фото: instagram.com/olgasumska

"Люди, на три дні заїхала перевести дух і знову повертаюсь до роботи! Волонтерської в першу чергу! І для чого мені зараз тут писати це? Хотіла передихнути, давно мріяла побувати в цьому заповіднику - Подільські Товтри…Але це не означає, що ми не думаємо про наших захисників! Ми не забуваємо про них ні на хвилину!

Продовжую збирати кошти і підтримувати наших захисників щодня! До речі…Зараз є багато реабілітаційних медичних центрів, які спеціально обладнані для відновлення і лікування воїнів…Цей курорт, у цьому випадку, - сімейного типу, де можна хоча б на деякий час забути про жах, який коїться навколо…", - йдеться у коментарі зірки.

"Показала вам, яку красу створили в заповіднику з лікувальним комплексом, мінеральною водою з джерела. Є контингент, якому цікаво дізнатись, що в Україні навіть під час страшної війни з'являються такі чудові лікувальні курорти…", - також додала вона.

Фото: instagram.com/olgasumska

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil