Лайм

Дуже схоже на "Тату": в мережі обговорюють пісню учасників Нацвідбору на "Євробачення-2024"

Юзери продовжують висловлювати свої думки у численних коментарях

Після того, як фіналісти Нацвідбору на "Євробачення-2024" представили свої конкурсні пісні, у мережі почалося їхнє активне обговорення. Зокрема, композиції "GLASSS" від дуету NAHABA - цю роботу користувачі мережі запідозрили у плагіаті.

Під роликом з піснею на YouTube юзери висловили відповідну думку. Так, у численних коментарях вони написали про те, що мотив пісні нагадує їм стару композицію російського поп-гурту "Тату" - "Нас не догонят".

Читайте також: "Євробачення-2024" відбудеться у травні: що прогнозують букмекери для України та інших країн-учасниць.

Фіналісти Нацвідбору на "Євробачення-2024"Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Ось що пишуть люди стосовно цього: "Чомусь згадалось "Нас не догонят". Але емоції зрозумілі", "Дуже схоже на "Тату". І голос, і музика, і певний вайб. У деякі моменти взагалі не можна було відрізнити. Дуже сумнівна пісня для того, щоб представляти Україну", "Я один тут чую гурт "Тату?", "Цікаво, що трохи нагадує "Тату" у приспіві. Але хочеться побачити виступ", "У другій частині таки відійшли від "Тату"! Злякали!".

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Проте такої думки дійшли далеко не всі, адже знайшлися і ті, хто, навпаки, став на захист гурту NAHABA та похвалив їх за відмінну якісну музичну роботу:

"Ого, це щось дуже круте та потужне! Цей трек розпочне моє знайомство з цими артистами", "Клас! Це неймовірно! До перемоги", "Прекрасна та незвичайна заявка для України, бажаю бути високо", "Респект! Можуть стати сенсацією та перемогти, буде складно, бо є сильні конкуренти, але для мене це один з фаворитів!", "Загалом дуже цікава заявка. Вони можуть стати темною конячкою, бо, судячи з пісні, на нас чекає нетривіальний номер", - зазначили інші коментатори.

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Читайте на тему: Глядачі не бачили нічого подібного: на "Євробаченні-2024" показали унікальний дизайн сцени.

Нагадаємо, NAHABA - фіналісти Національного відбору на "Євробачення-2024". Цей гурт - поєднання ніжного жіночого голосу із чоловічим драйвом та екстрим-вокалом, як зазначається на сайті "Суспільне Євробачення".

Вокалістка Vakyolia з після початку повномасштабного вторгнення мандрує Європою як вулична музикантка. Андрій - чвертьфіналіст 10-го сезону "Голосу країни". У минулому році він вступив у Повітряні сили ЗСУ. Наразі проходить службу у 40-й тактичній авіаційній бригаді "Привиди Києва".

Жеребкування стосовно порядку виступу учасників на Нацвідборі на "Євробачення-2024" відбулося у Києві 11 січня. Конкурсанти вийдуть на сцену зі своїми піснями вже 3 лютого. Переможець представить нашу країну на міжнародному пісенному конкурсі, який цього року пройде у місті Мальме (Швеція).

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення