Лайм

Глядачі не бачили нічого подібного: на "Євробаченні-2024" показали унікальний дизайн сцени

Форма хреста та рухомі світлодіодні куби

Після перемоги шведської співачки Loreen на "Євробаченні-2023" наступний конкурс відбудеться у Швеції. Раніше єврофанам повідомили, що свято пісні пройде у Мальме, тепер показали, якою буде сцена "Євробачення-2024".

Шведська телекомпанія SVT опублікувала ескізи освітлення та сцени, на якій виступатимуть представники країн-учасниць та зіркові гості. На кадрах можна побачити світлодіодні куби та підлогу, які будуть рухливими. Сама сцена буде розташована посеред глядацього залу й матиме форму хреста, сказано на сайті конкурсу.

Читайте також: "Дитяче Євробачення-2023" виграла Франція: яке місце зайняла учасниця з України.

Фото: eurovision.tv

"Ми з великою гордістю представляємо наше бачення дизайну сцени та освітлення для конкурсу "Євробачення 2024". Ми ще не бачили нічого подібного на "Євробаченні", і ця концепція дає нам безмежні можливості створювати унікальні простори та вираження як для учасників, так і для виступаючих в інтервальних шоу", - сказала виконавча продюсерка Ебба Адіельссон.

Фото: eurovision.tv

Концепцію розробив німецький дизайнер Флоріан Відер спільно з художником з освітлення Фредріком Стормбі.

Флоріан Відер неодноразово створював головні майданчики для "Євробачення" у різні роки. Наприклад, його роботи можна було побачити на конкурсі у Дюссельдорфі (2011), Баку (2012), Відні (2015), Києві (2017), Лісабоні (2018), Тель-Авіві (2019) та Роттердамі (2020).

"Я такий щасливий знову стати частиною родини "Євробачення"! Створення виняткового шоу - це командна робота, і я пишаюся тим, що є частиною команди професіоналів мрії - саме тієї групи людей, яка здатна придумати щось нове та незвичайне. У нас у всіх однакове бачення того, яким має бути це шоу та як вивести "Євробачення" на новий рівень. А Швеція для мене завжди є гарантом гарної музики та розваг", - прокоментував Відер.

Фото: eurovision.tv

"Євробачення-2024" пройде у травні. Перший півфінал проведуть 7 травня, другий – 9 травня, фінал – 11 травня. Усі три конкурсні концерти розпочнуться о 21:00 за центральноєвропейським літнім часом або о 22:00 за Києвом.

Фото: eurovision.tv

Представника України оберуть 3 лютого 2024 року. Фінал Нацвідбору на "Євробачення-2024" пройде у форматі телевізійного концерту, переможця визначать голосуванням журі та глядачів.

Серед фіналістів: дует alyona alyona та Jerry Heil, Drevo, INGRET, MÉLOVIN, NAHABA, NAZVA, SKYLERR, YAGODY, YAKTAK та Ziferblat. Ім'я 11-го учасника фіналу стане відомо за кілька днів - його обирають українці у застосунку "Дія". Опитування триватиме до 21 грудня. Як віддати голос за артиста - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічне захворювання: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців