Лайм

Співачка LAMA вперше показала коханого, який молодший від неї на 18 років: фото

Почуття між закоханими тривають 8-й рік

Особисте життя української співачки LAMA (справжнє ім'я – Наталія Деньків) довгий час було загадкою. Нещодавно 48-річна виконавиця вперше зізналася, чому вирішила не народжувати дітей, а тепер розповіла про коханого чоловіка та показала фото з ним. Її обранця звуть Роман і він молодший за неї на 18 років.

В інтерв'ю Viva! артистка поділилася, що її коханий, якого вона називає "спорідненою душею", родом з Херсонської області. Вони познайомилися близько восьми років тому і з того часу не розлучаються. На момент знайомства хлопець не знав, що Наталя – відома співачка.

Читайте також: Надія Матвєєва розповіла про можливість шлюбу зі своїм молодшим на 20 років коханим.

Фото: instagram.com/lamaukraine

"Ми познайомились з Ромою під час мого відпочинку на півдні України, в Херсонській області, звідки, до речі, він родом. Це було влітку 2016 року, я пила каву на березі моря, а кава не зовсім звичайна, мені привезла її подруга з Канади, вона була з ваніллю та горіхом. Він сидів поруч і, можна сказати, прийшов на цей аромат, а вже на фоні кави у нас завʼязалася розмова. Ми спілкувалися днями й ночами, таке відчуття, що ніби були знайомі купу років. Виявилось, що у нас багато спільних тем, наші тати померли в один рік. Просвітницькі теми та духовні практики — це все стало нашою спільною стихією. Можна сказати, він мене згармоніював", - розповіла LAMA.

За словами співачки, хоча Роману й 30 років, на свій вік він дуже розумний та зрілий.

"Він глибоко духовний, врівноважений та стабільний. Мужній і зі стержнем як справжній чоловік. Сімейний у повному розумінні та аспектах цього слова, все показує ділом, а не словом. Його зовнішність - це окрема тема. Звісно, що вона мені подобається, він нагадує мені ангела. Таке враження, що в моє життя він прийшов як ангел-охоронець в людській подобі", - описала Наталя свого обранця.

Фото: пресслужба LAMA

Щодо великої різниці у віці, то LAMA каже, що вона не відчувається взагалі. За словами співачки, на духовному рівні вони з Романом знаходяться в одній віковій категорії.

"Насправді дуже важко знайти собі другу половинку, щоб був такий тандем, у якому ти повністю можеш розділити своє життя, погляди та принципи. Коли складаються всі пазли, наприклад, відношення до життя, релігії, навіть побутові моменти, виходить чудова сім’я. Ще раджу всім: головне — все обговорювати, не таїти в собі, навіть дрібниці, щоб потім це все не накатувалось у сніжний ком і в один момент не призвело до розставання. Тому ніякої різниці не відчувається і ситуацій таких не трапляється", - сказала вона.

Читайте також: 48-річна Наталія Могилевська вперше зізналася, чому не наважилася народити дитину.

Пара має багато спільних інтересів та сімейних цінностей. Закохані живуть у передмісті Києва у лісовій місцевості, оскільки обоє не люблять міської метушні.

Фото: instagram.com/lamaukraine

"Нам подобається дивитись разом фільми, ми завжди маємо свої ритуали, наприклад, ранішня кава, нам подобається Різдво, Новий рік - це наші спільні свята, які ми дуже любимо і завжди чекаємо. Ми разом прикрашаємо вдома ялинку, у нас квартира сяє, як новорічний подарунковий магазин", - поділилася виконавиця.

Ще пару об'єднують собаки, яких LAMA називає "дітьми". Також Наталя і Роман люблять разом читати книги про розвиток людини та її внутрішній світ. Так вони, за словами знаменитості, формують свій спільний орієнтир на майбутнє і від того стають ще щасливішими.

Фото: instagram.com/lamaukraine

Домашні обов'язки закохані ділять на двох, а усі фінансові питання закриває чоловік.

"Звісно, що я маю і свої гроші, здебільшого витрачаючи їх на себе, бо всі побутові питання закриває Рома. У нас немає спільного бюджету: захотіла я купити щось додому - купила, захотів він - теж купив. Звісно, що подарунки одне одному ми даруємо кожен за свої кошти й без закладеного на це бюджету", - розповіла зірка.

Фото: пресслужба LAMA

Раніше Надія Матвєєва поділилася, як береже кохання у стосунках з чоловіком, який на 20 років молодший.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil