Лайм

В Нацвідборі на Євробачення-2024 не змогли обрати переможця: голосування перенесли

"Дія" не відновила повноцінну роботу

Через проблеми із застосунком "Дія" 3 лютого в Україні не змогли обрати переможця Нацвідбору на "Євробачення-2024" . Після виступу 11 фіналістів тисячі глядачів записаного на день раніше концерту одночасно спробували проголосувати запропонованим способом, але програма не відкрилася.

Читайте також: У "Дії" стався масштабний збій: що відомо.

Фото:

Виявилося, що велика кількість запитів перевантажила сервери "Дії", і налагодити їх роботу протягом 1,5 години після закінчення концерту не вдалося. Ведучий конкурсу Тимур Мірошниченко оголосив у прямому ефірі, що голосування триватиме з моменту відновлення "Дії" до неділі, 4 лютого. О 19:05 лінії закриють і українцям оголосять переможця відбору.

"Завтра орієнтовно о 19:05 закриють лінії голосування та оголосять переможця конкурсу, - йдеться у повідомленні "Суспільного" - організатора нацвідбору на "Євробачення". - Оголошення результатів відбуватиметься у прямому ефірі на "Суспільне. Культура", на офіційних каналах "Суспільного" і Youtube-каналі "Євробачення Україна".

Нагадаємо, що запис фіналу Нацвідбору відбувся у п'ятницю, 2 лютого 2024 року. Його транслювали на телеканалі "Суспільне.Культура" та цифрових майданчиках мовника. Після завершення виступів глядачі мали проголосувати за своїх фаворитів у "Дії", але зробити це на момент 22:00 3 лютого вдалося лише 26 тисячам людей.

Фото: Дія

Читайте, як проголосувати за представника України на "Євробаченні-2024", коли програма "Дія" відновить свою роботу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації