Лайм

Дженніфер Лопес критикують за виступ на відкритті готелю в Дубаї: на вечірці були зірки-путіністи

Світовій зірці заплатили близько 5 млн. доларів

Дженніфер Лопес, яка нещодавно зняла кліп у одеситки Таню Муіньо, розчарувала українців своїм виступом на відкритті нового готелю у Дубаї. Співачка заспівала перед гостями, серед яких були російські артисти, які підтримують війну в Україні. Також світова зірка пройшлася з путіністами однією килимовою доріжкою.

На захід запросили шанувальників кривавої політики Путіна ведучого Андрія Малахова, акторку Равшану Куркову, ведучу Олену Летючу із чоловіком, дружину репера Мота Марію Мельникову. Остання, до речі, родом з України, але зрадила свою країну і разом із чоловіком підтримала геноцид українців.

Читайте також: Відома американська реперша Cardi B зробила скандальну заяву проти військової підтримки України.

Фото: instagram.com/jlo

Як пише PinkNews, для Дженніфер Лопес цей виступ обернувся скандалом і в США. Співачка, яка вже давно є союзницею ЛГБТ+, зіштовхнулась з критикою з боку співтовариства. Справа в тому, що в Дубаї діє одне з найжорсткіших обмежень прав ЛГБТК+ у світі. Гомосексуальність заборонена законом, а одностатеві сексуальні стосунки караються ув'язненням.

Видання зазначає, що за виступ на відкритті елітного готелю One&Only One Za'abeel у Дубаї світовій зірці заплатили близько 5 мільйонів доларів.

Активіст із захисту прав ЛГБТ+ Пітер Тетчелл сказав в інтерв'ю The Sun, що "дуже сумно, що така давня союзнця ЛГБТК, як Дженніфер Лопес, готова поставити гроші вище за права людини".

"Її виступ стане змовою з гомофобією, жінконенависництвом і загальним порушенням прав людини – це не ті речі, які підтримує Дженніфер Лопес. Вона не повинна їхати. Дубайський режим використовує її для створення більш ліберального іміджу. Це цинічна вправа, і це ганебно, що вона погоджується з цим", - додав Тетчелл.

Фото: instagram.com/ooonezaabeel

Дженніфер Лопес активно підтримувала співтовариство ЛГБТК+. У 2014 році вона отримала премію GLAAD Vanguard Award на 25-й щорічній церемонії вручення нагород GLAAD Media Awards у Лос-Анджелесі. У своїй промові вона подякувала своїм ЛГБТ+ фанатам, сказавши: "Я повинна віддати належне моїм шанувальникам з числа лесбіянок, геїв, бісексуалів та транссексуалів, тому що вони вірні мені".

Того ж року вона проявила себе як прихильниця рівних шлюбів, написавши у Твіттері: "Вітаю Англію та Уельс. Одностатеві шлюби сьогодні легальні #equalmarriage".

А після стрілянини у 2016 році в ЛГБТ+ нічному клубі Pulse в Орландо, штат Флорида, Джей Ло випустила пісню зі творцем Hamilton Лін-Мануелем Мірандою на знак поваги. Пісня "Love Make the World Go Round" зібрала гроші для жертв стрілянини.

Фото: instagram.com/jlo

Раніше американський репер Каньє Вест призначив скандального росіянина головним дизайнером свого модного бренду.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни