Лайм

В бікіні та прозорій білизні: українка Таню Муїньо зняла Дженніфер Лопес у звабливому кліпі

Зірка похвалилася ефектними аутфітами

Українка Таню Муіньо, відома зйомкою кліпів для світових знаменитостей, цього разу представила свіжу роботу для Дженніфер Лопес. У відео американська виконавиця здивувала шанувальників вибором сміливих образів.

Ролик знятий на трек співачки "Can’t Get Enough", і це вже друга відеоробота на нього. Нагадаємо, в першому варіанті Лопес постала у весільній сукні від українського дизайнера Івана Фролова. Тепер Ло з'явилася у спокусливих вбраннях, які дозволили продемонструвати фігуру, наприклад, бікіні та прозорій білизні. Відповідний ролик вже з'явився на YouTube-каналі співачки.

Читайте також: Режисерка з України Таню Муіньо зняла яскравий кліп для Гаррі Стайлса: відео.

Фото: YouTube

Фото: YouTube

На деяких кадрах можна побачити, як зірка ефектно прогулюється вулицями Нью-Йорка у короткому жакеті та спідниці, з'являється на високих підборах на столі у закладі, а також приймає душ.

Фото: YouTube

Фото: YouTube

У цьому відео до Дженніфер приєдналася реперка Latto, яка була номінована на премію "Греммі". Вона постала у схожому, як у Лопес, вбранні. Обоє обрали аутфіти червоного кольору: Ло була у шубі, а її колега - в шкіряному плащі. Свої образи вони доповнили звабливими яскравими колготками та виразними макіяжами.

Фото: YouTube

У даній відеороботі Муіньо використала кадри зі стрічки "This is Me Now: A Love Story", у якій зіграла Дженніфер. Епізоди з фільму увійдуть до дев'ятого студійного альбому зірки – "This is Me…Now", який буде презентований найближчим часом.

Читайте на тему: Також Таню Муіньо зняла кліп на пісню Елтона Джона та Брітні Спірс: відео.

Нагадаємо, Таню Муіньо зняла десятки відеоробіт як для закордонних, так і українських виконавців. У числі артистів, з якими вона вже встигла попрацювати: MONATIK, "Время и Стекло", Post Malone, The Weekеnd, Гаррі Стайлса, Cardi B, Lil Nas X, NK, Мішель Андраде та багато інших.

Кліпмейкерку неодноразово номінували на "Греммі". У 2021 році вона опинилася в номінації "Найкраще музичне відео" за кліп "Montero" ("Call Me By Your Name") репера Lil Nas X, а у 2022-му її ім'я знову з'явилося у списку номінантів –за кліп для Гаррі Стайлса на композицію "As it Was". У 2023-му режисерка стала номінанткою MTV Video Music Awards за кліп "Attention" для Doja Cat.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків