Лайм

Майно художниці Соні Морозюк можуть арештувати на тлі скандальної справи Гринкевичів

Державне бюро розслідувань продовжує з'ясовувати подробиці

Слідом за арештом нерухомого майна та автівок бізнесмена Ігоря Гринкевича і членів його родини, відібрати нерухомість можуть і у Соні Морозюк - колишньої нареченої Романа Гринкевича. Наразі відомо, що ДБР ініціювало питання про накладення арешту на власність дівчини.

Напередодні цього Морозюк намагалася сховати свою нерухомість. Вона взяла позику у своєї матері в розмірі 6 млн грн - приблизна вартість її квартири на Новопечерських Липках. Таким чином художниця наклала обтяження на власність. За словами юристів, майно не можуть арештувати чи забрати, якщо людина виплачує іпотеку.

Читайте також: Вона митець: художниця Гапчинська стала на захист Соні Морозюк на тлі корупційного скандалу.

Соня МорозюкФото: instagram.com/sonya.moroziuk

На даний момент накладений арешт на майно та транспортні засоби сім'ї Гринкевичів, включаючи його дружину, тещу, сина, а також двох інших співучасників. ДБР продовжує розслідувати скандальну справу, скоєну злочинною організацією. Кваліфікація даних дій залишається незмінною - шахрайство з метою заволодіння чужим майном, обман та зловживання довірою у період воєнного стану.

Нагадаємо, львівського підприємця Ігоря Гринкевича затримали наприкінці грудня та повідомили про підозру. Згодом затримали і його сина Романа Гринкевича, який був нареченим Соні Морозюк. Вони та інші співучасники поставляли ЗСУ продукцію поганої якості та завдавали збитків держбюджету країни, сума яких становить близько мільярда гривень. Соня Морозюк на тлі викритої інформації заявила, що отримала від Романа Гринкевича лише дві прикраси, все решта - нібито її майно.

Читайте на тему: Прокурори хотіли змінити суд у справі Ігоря Гринкевича - суддя не погодилась.

Морозюк з колишнім нареченим Романом ГринкевичемФото: instagram.com/sonya.moroziuk

Під час розслідування у власності Гринкевича виявили 17 квартир, 2 з яких за документами належать Соні Морозюк. Художниця пізніше прокоментувала це та заявила, що справді має цю нерухомість, яку їй нібито допоміг придбати її батько. Також дівчина має нежитлове приміщення вартістю 4,6 млн грн. Вона пообіцяла надати всі необхідні докази стосовно того, що воно було куплене на законних підставах.

Напередодні затримання Романа Гринкевича Морозюк повідомила у мережі, що розстається з ним:

"Ми не будемо однією родиною. Я не візьму прізвище Гринкевич. Я не буду з людиною, яка зрадила мою країну. Я вірила. Зараз мені гидко, відчуваю себе обманутою та використаною. Я оберу бути чесною перед собою. І залишусь Сонею Морозюк".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян