Лайм

Працювала все життя: дружина Віктора Павліка розповіла, чому її мама не може отримати пенсію

Блогерка поділилася деталями зі своїми підписниками

Катерина Репяхова, яка нещодавно розповідала про лікування маленького сина, цього разу висловилася на рахунок пенсії своєї мами. Так, вона поділилася, що 62-річній жінці вже кілька разів відмовили в нарахуванні виплат.

Деталі дружина Віктора Павліка повідомила в Instagram-stories. Також вона назвала причину, через яку її рідній людині не вдається оформити пенсію: "Мою маму сьогодні засмутила одна новина. Їй третій раз відмовили. Як думаєте, чому?".

Читайте на тему: Індексація пенсій буде за новими правилами: чого чекати українцям з 1 березня.

Катерина Репяхова з мамоюФото: instagram.com/repyahovakate

Коли ж хтось із підписників поцікавився, чи, можливо, справа у візі до Ізраїлю, де у родини живуть родичі, Репяхова заперечила подібне припущення. "Мамі 62 роки, і у мами немає пенсії, хоча вона працювала більшу частину свого життя. Їй три рази відмовляли, тому що весь час чогось не вистачає, - розповідає Катерина. - На цей раз не вистачає початки, яку мали поставити в 1985 році у відділі народної освіти. Моя мама - вчитель математики".

Репяхова розповіла, чому її мама не може оформити пенсіюФото: instagram.com/repyahovakate

Як відомо, пенсійний вік для українців встановлено на рівні 60-ти років, тому за умови наявності достатньої кількості страхового стажу, можна сміливо виходити в цей час на "заслужений відпочинок". Проте громадяни можуть відкласти вихід на пенсію та продовжити працювати, і такий маневр дозволить суттєво збільшити майбутні виплати. Детальніше про це розповідали експерти.

Читайте також: Українцям навесні двічі підвищать пенсії: хто отримає і на скільки зростуть виплати.

Нагадаємо, Катерина Репяхова - четверта дружина Віктора Павліка. У шлюбі зі співаком дівчина народила сина Михайла, у 2021 році, а одружилися закохані у 2020-му. Від першого шлюбу виконавець має 37-річного сина Олександра, а від другого - доньку Христину. У третьому шлюбі з Ларисою Созаєвою у артиста народився син Павло. Хлопець помер у 2020 році після двох років боротьби з онкологією.

  • Деяким жінкам можуть не зарахувати стаж для пенсії: раніше в ПФУ попередили про неприємні моменти.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували