Лайм

Підтримувала Україну, а потім подякувала росіянам: як оскандалилася співачка LP

Американська зірка потрапила у скандал

Після початку повномасштабного російського вторгнення Україну підтримали величезна кількість світових зірок. На третій рік великої війни багато хто з них продовжує висловлювати солідарність з нашим народом, але також є ті, хто став для українців розчаруванням. Серед них – американська співачка LP (Лаура Перголіцці).

Ще у вересні 2022 року виконавиця хіта Lost on you на концерті у Варшаві виступала з українським прапором в руках, зізнавался у любові Україні та захоплювалася "хоробрими" українцями, а в лютому 2024 року записала звернення до росіян.

Читайте також: Після публічної підтримки України: Тілль Ліндеманн з Rammstein випустив кліп з росіянами.

Фото: instagram.com/iamlpofficial

Як пише "Слух", LP опублікувала у себе в Instagram відео, де дякує своїм фанатам з країни-терористки за подарунок - російський фанклуб подарував співачці білий худі з малюнком корабля в кольорах прапора РФ. Перголіцці з радістю прийняла річ з триколором й одразу похизувалася нею у себе на сторінці. "Це чудово, мені подобається, дякую!", - звернулася Перголіцці до російських шанувальників, викликавши гнів українців.

LP розгорнула прапор України на фестивалі у Каркасоні, Франція, липень 2022 Фото: instagram.com/lp_in_ukraine_blog

Після хвилі негативних коментарів співачка не вибачилася, проте сказала, що пишається своїми слухачами по всьому світу. А також сказала, що знає, що зараз у Балтійських країнах багато українських біженців, яких вона підтримує і чекає з ними зустрічі на концертах у цьому регіоні.

На концерті у Сіетлі (США) закликала зупинити війну в Україні, квітень 2022 року Фото: instagram.com/lp_in_ukraine_blog

"Я так пишаюся і вдячна моїм шанувальникам у всьому світі, і я знаю, що є українські біженці, і я хочу, щоб мої українські шанувальники знали, як я вас підтримую. Я завжди підтримую вас і я люблю вас. З нетерпінням чекаю на зустріч з вами в найближчі тижні. Дякую за вашу підтримку та не можу дочекатися, коли побачу вас", - сказала LP.

До початку повномасштабної війни співачка LP приїжджала з концертами в Україну, виступала у чотирьох містах та хизувалася українською вишиванкою у соцмережах.

"Вау! Україно! Люблю вас усіх так сильно! Дякую за те, що зробили ці останні 4 шоу такими особливими. Так здорово і така честь грати для вас", - говорила Лаура Перголіцці у 2019 році.

Фото: instagram.com/iamlpofficial

Після нападу Росії на Україну зірка багато разів виходила на сцену з українським прапором, а на одному залишила свій автограф. "Я люблю тебе, Україно. У тебе хоробрі та красиві люди", - написала вона.

Фото: instagram.com/lp_in_ukraine_blog

Раніше Дженніфер Лопес розкритикували за виступ на відкритті готелю у Дубаї: на вечірці були зірки-путіністи.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті