Лайм

Гурт Scorpions розгорнув прапор України на концерті у Берліні: фото

Німецькі рокери знову висловили підтримку нашій країні

Вокаліст гурту Scorpions - серед багатьох світових знаменитостей, хто підтримує Україну у боротьбі з російською агресією. Клаус Майне захоплюється патріотизмом та силою духу українців, а під час свого виступу у Берліні розгорнув на сцені синьо-жовтий прапор.

Концерт легендарних німецьких рокерів у столиці Німеччини відбувся 23 травня у рамках їхнього світового туру. Під час виконання хіта Wind of Change соліст розгорнув великий український прапор та обернувся ним. Також під час шоу на великому екрані кольорами прапора України засвітився символ миру. Фотографії зворушливих моментів опублікували користувачі Twitter.


Окрім цього, глядачі берлінського концерту почули оновлену версію знаменитої пісні Wind of Change, яка наразі звучить на підтримку України. Замість початкових рядків про Москву-ріку та парк Горького Клаус Майне співає: "Now listen to my heart - It says Ukrainia ("Тепер слухай моє серце - воно каже: "Україна")".


Група Scorpions від початку повномасштабного вторгнення РФ підтримує Україну. Соліст колективу вражений тим, як український народ палко відданий своїй країні усі місяці війни.

Читайте також: Концерт миру: Scorpions хочуть влаштувати шоу на Майдані Незалежності у Києві.

Фото: twitter.com/APetschnikow

Клаус Майне неодноразово приїжджав в Україну. Вперше – у 1997 році, а 2012-й запам'ятався музикантові емоційним моментом. На концерті у Харкові німецький рокер дізнався про смерть своєї мами. За кілька днів він виступав у Львові, куди фанати прийшли з банерами зі словами підтримки "Клаус, ми з тобою!".

У травні 2022 року на концерті Scorpions у Кракові поляки розгорнули величезний український прапор разом із польським на знак солідарности з українським народом. Музиканти подякували фанатам за красивий жест на підтримку України.

Нещодавно прапор України на концерті у Британії підняв англійський співак Гаррі Стайлс.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня