Лайм

Після публічної підтримки України: Тілль Ліндеманн з Rammstein випустив кліп з росіянами

Зйомки відео проходили у Москві

Фронтмен німецького рок-гурту Rammstein Тілль Ліндеманн, який на одному зі своїх концертів підняв прапор України, здивував новим вчинком. Відомий на весь світ музикант презентував кліп, до якого причетні росіяни.

Читайте також: Прокуратура визнала соліста Rammstein Тілля Ліндеманна невинним у зґвалтуванні.

Відео на пісню Zunge Ліндеманн розмістив на своєму YouTube-каналі 8 вересня. В описі можна побачити, що над створенням відеокліпу працювала кліпмейкер з Росії Анна Цуканова-Котт. Того ж дня на сторінці російської режисерки з'явилися фото зі зйомок, у тому числі з обіймами із солістом Rammstein.

Тілль Ліндеманн та росіянка Анна Цуканова-Котт Фото: instagram.com/anna_tsukanova_kott

Кліп Zunge знімали у московському цирку разом із тиграми путіністів-дресирувальників Едгара та Аскольда Запашних. Також у ролику засвітилася російська акторка Аглая Тарасова, яка не засудила агресію РФ в Україні.

Кадр з кліпу ZungeФото: YouTube

Відомо, що відео для Rammstein було знято ще до початку повномасштабної війни – у 2021 році. Однак чому Тілль Ліндеманн вирішив презентувати його саме зараз - поки що загадка. Сам музикант свій вчинок ніяк не коментує, також немає згадок про вихід кліпу у його соцмережах.

Читайте також: Тілль Ліндеманн на концерті Rammstein подякував залу російською і впав зі сцени: відео.

Російська акторка Аглая Тарасова знялася у кліпі Rammstein Фото: instagram.com/anna_tsukanova_kott

Нагадаємо, після повномасштабного вторгнення 24 лютого гурт Rammstein засудив Росію і підтримав Україну. Музиканти скасували всі заплановані на 2022 рік концерти у країні-окупанті.

На сайті рок-гурту з'явилася заява німецькою, українською та російською мовами:

"Гурт Rammstein хотів би висловити підтримку народу України, який чинить опір жахливій агресії з боку російського уряду. Насамперед, у цей момент ми глибоко співчуваємо українському народові і відчуваємо скорботу через їхні страждання. Кожен член нашого гурту, так чи інакше, пов'язаний із двома країнами. У всіх музикантів є друзі, колеги, партнери, шанувальники в обох країнах. Ми розуміємо, що багато російських фанатів можуть бути у відчаї у зв'язку з діями свого уряду, і ми хочемо нагадати про людяність, яка властива як російським, так і українським громадянам"

У березні Тілль Ліндеманн разом із іншими волонтерами допомагав українським біженцям на вокзалі Берліна. Музиканта сфотографували у шапці гурту Потапа "Мозгі".

Фото: instagram.com/alisa.comm

Нещодавно у Грузії на концерті Imagine Dragons не дали розгорнути прапор України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита