Лайм

Забула про українське походження і працює в РФ: що стало з Анною Сєдоковою

Уродженка Києва будує кар'єру в Росії

Кілька колишніх учасниць гурту "ВІА Гра", включно з Надією Мейхер та Євою Бушміною, мовчать про війну попри українське походження. Те саме стосується і Анни Сєдокової, яка зараз живе в Москві і розважає росіян.

Після початку повномасштабної війни у 2022 році співачка взяла "творчу перерву" і оселилася в США, проте за короткий час повернулася до країни-терористки і відновила концертну діяльність. Нині місцем розташування її облікового запису в Instagram є Росія, і сама вона з гордістю виставляє напоказ свою діяльність.

Читайте також: Це непотріб: Анатолій Анатоліч гнівно висловився про Стужук, Тодоренко та Сєдокову.

Уродженка Києва не просто не виступила проти війни в Україні, а й спробувала виправдати своє мовчання.

"Моя позиція не сили та ненависті, а любові та прощення. Мати Тереза сказала: "Я ніколи не піду на мітинг ПРОТИ війни, але обов'язково піду на мітинг ЗА мир!" Можливо, я потраплю під роздачу, але для мене було важливо сказати, що ніхто в Україні не хоче війни. Що кожного ранку, ночі та дня ми просимо Боженьку припинити це божевілля", - писала вона в Instagram.

Поспішний виїзд з Росії у 2022 році Сєдокова пояснювала тим, що її багаторічна кар'єра негативно позначилася на її здоров'ї, тому вона вирішила поїхати і "розчинитися" в чоловікові. Цікаво, що в цей період у співачки минув термін дії посвідки на прожитвання в РФ, тому виконавицю могли депортувати.

Співачка-зрадниця, яка називає себе "людиною світу", заявила, що зараз живе "на дві країни", а у відмові від інтерв'ю протягом цього періоду звинуватила свого піар-менеджера.

Фото: instagram.com/annasedokova

Після повернення до Росії Седокова дала кілька інтерв'ю, в одному з яких заявила, що не спілкується зі своїми родичами в Україні – мамою та братом.

"Ми абсолютно не спілкуємося ні з мамою, ні з братом. Відчуття того, що ти один на цій планеті, воно дуже складне. Залишити дитину мені нема з ким. У мене немає жодної рідної людини. Є тітка, яка живе в Томську, але в неї своє життя", - розповідала співачка про свою родину.

Анна Сєдокова має трьох дітей: 20-річну доньку Аліну від футболіста Валентина Белькевича, 13-річну дочку Моніку від українського бізнесмена Максима Чернявського, 7-річного сина Гектора від російського бізнесмена Артема Комарова. Моніка Чернявська після розлучення залишилася у США з батьком, але регулярно літає до матері до Росії.

Читайте також: Зрадниця Maruv, яка розважала росіян, заспівала українською мовою та нарвалася на хейт.

Фото: кадр з інтерв'ю

Повернувшись до Москви у 2023 році, Седокова скаржилася на відсутність житла, машини та няні для своєї молодшої дитини. Але зрадниця впевнена, що завдяки "улюбленій професії", "чудовим мізкам" та "бажанню працювати" вона впорається з усіма труднощами.

Тоді співачка тимчасово розлучалася зі своїм третім чоловіком, баскетболістом Янісом Тіммою, з яким жила в США. Заради цих стосунків їй довелося продати квартиру у російській столиці, яку вона брала в іпотеку. Нині пара знову разом, хоча Сєдокова працюєте у Росії, а Тімма – у Туреччині.

Фото: instagram.com/annasedokova

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil