Лайм

Були у шлюбі 2 роки: Григорій Бакланов і Анастасія Цимбалару повідомили про розлучення

Ще одне зіркове розлучення в період повномасштабної війни

Пара українських акторів Григорій Бакланов і Анастасія Цимбалару оголосила про розлучення. Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" і акторка "Папіка-2" були разом 10 років, 2 з яких - в офіційному шлюбі.

Про завершення їхньої історії кохання знаменитості повідомили у спільному Instagram-дописі. Колишні закохані опублікували чорно-білу фотографію і написали, що у кожного з них починається своя нова історія. Причину розриву стосунків актори не стали виносити на публіку.

Читайте також: Намагалися врятувати сім'ю: Анна Саліванчук повідомила про розлучення з чоловіком-депутатом.

Фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru/instagram.com/baklanov.gr

"Знаючи нашу історію, ви б назвали нас акторським подружжям, які спочатку сварилися, потім проводили репетиції важливих професійних сцен на кухні, грали, сміялись, а потім завжди були разом… були? Так! Ми стали пазлами за 10 років, які доповнювали картинки одне одного, мали цілісність, мету, інтерес. Тепер пазлів стане двоє. Дві картини. Дві нові історії", - повідомили Григорій і Анастасія у спільній заяві.

Ця новина стала несподіванкою для багатьох шанувальників акторської сім'ї, а також для деяких колег. Тарас Цимбалюк, який знімався з Анастасією Цимбалару у серіалі "Жіночий лікар. Нове життя", ймовірно, не знав про плани акторки та її екскоханого. "Та ладно бл*ть?", - емоційно актор прокоментував допис.

Серед коментаторів також були ті, хто здогадувався про розлучення Бакланова і Цимбалару. Уважні шанувальники звернули увагу, що артисти перестали публікувати спільний контент.

Фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru/instagram.com/baklanov.gr

Григорій Бакланов і Анастасія Цимбалару почали зустрічатися ще студентами. Одружилися актори лише у вересні 2021 року. Через щільні робочі графіки закохані чотири рази переносили своє весілля.

Анастасія Цимбалару – 31-річна українська акторка театру та кіно. Її кінокар'єра розпочалася із серіалу "Швидка допомога" у 2014 році. Найбільше глядачеві Анастасія запам'яталася завдяки серіалам "Папік-2", "Дівчата", "Жіночий лікар. Нове життя".

29-річний Григорій Бакланов найбільш відомий як виконавець ролі Лавріна в серіалі "Спіймати Кайдаша". Також він зіграв у фільмах: "Моя бабуся Фані Каплан", "11 дітей Моршина", "Черкаси".

Фото: instagram.com/baklanov.gr

Раніше український актор Костянтин Войтенко розповів, як наважився на другий шлюб після гучного розлучення.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото