Лайм

Костянтин Войтенко розповів, як наважився на другий шлюб після гучного розлучення

Актор поділився історією кохання з дизайнеркою

Український актор Костянтин Войтенко, який зі скандалом розлучився з танцівницею Валентиною Марініною, наважився на другий шлюб. Зірка серіалів зробив пропозицію новій обраниці трохи більше ніж через рік після того, як його колишня дружина вперше на всю країну заявила про домашнє насильство і звинуватила його в домаганнях до колег.

Зірка "Будиночку на щастя" покликав заміж дизайнерку Наталію Камінську в День святого Валентина. Обраниця актора відповіла згодою і одразу поділилася новиною в Instagram. Тепер Костя розповів, як познайомився з майбутньою дружиною і що його спонукало знову одружитися.

Читайте також: Костянтин Войтенко вирішив судитися з колишньою дружиною через звинувачення в насильстві.

Фото: instagram.com/natalii.kaminska

За словами Войтенка, вони з Наталією були знайомі давно, але близько почали спілкуватися на початку російського вторгнення. Тоді Костянтин займався волонтерством і мав залишити у знайомих бронежилет, щоб ті передали його на фронт.

Камінська, яка виховує сина від першого шлюбу, з початком великої війни з дитиною виїхала до Польщі. Якось власниця бренду одягу приїхала в Україну на кілька днів і несподівано зустріла старого знайомого.

Костя розповів, що коли приїхав за вказаною адресою передати екіпірування для військового, двері йому відчинила Наталя.

"Вона буквально на дві доби приїхала з Польщі, щоб знайти кішку, яка загубилася. З Наталією вже були знайомі, але я взагалі не очікував її побачити. Ми обнялися, і ці обійми вийшли такими незвичайними і дивними, що все відразу стало зрозуміло", - розповів Войтенко у коментарі Новому каналу.

Фото: instagram.com/natalii.kaminska

Після цього дизайнерка поїхала назад до Польщі, і між нею та актором зав'язалася переписка. За місяць Камінська повернулася із сином в Україну, і з того часу з Войтенком вже не розлучалася. Згодом закохані почали жити разом.

За словами актора, після розлучення він був упевнений, що більше ніколи не одружиться і навіть не приховував цього від своєї дівчини, проте сильні почуття до нової обраниці змусили чоловіка змінити свою думку.

"Я ніколи не відчував такого кохання до когось і щоб так кохали мене. Тому переконання, що залишуся холостим, зруйнувалося доволі швидко", - зізнався він.

Фото: instagram.com/natalii.kaminska

Раніше колишня дружина Войтенка пояснила, чому публічно звинуватила актора через рік після розлучення.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття