Лайм

Соломія Вітвіцька вперше після розлучення показала нового коханого - військовослужбовця ЗСУ

На публікацію відреагував колишній обранець зірки

Соломія Вітвіцька вперше показала свого обранця - ним виявився військовослужбовець Збройних Сил України Олексій Ситайло. Нагадаємо, у лютому 2021 року ведуча повідомила про розлучення з режисером та кліпмейкером Владом Кочатковим, з яким була разом 8 років.

Так, розповісти про нові стосунки знаменитість наважилася з нагоди дня народження коханого. У Instagram вона опублікувала спільне фото з ним, а також залишила до кадру романтичний підпис, у якому зазначила, що "знову повірила у кохання".

Читайте на тему: 47-річна співачка Lama вперше зізналася, чому вирішила не народжувати дітей.

Соломія Вітвіцька з новим обранцемФото: instagram.com/solomiyavitvitska

"Коханий, завдяки тобі я, здається, знову змогла повірити в кохання. І нехай зараз в нашому житті не цукерки та квіти, а відеозв'язок у signal та короткі "++", але я дочекаюсь тебе. З днем народження та многая літа. Пишаюся та кохаю", - йдеться у пості Вітвіцької.

На публікацію Соломії відреагував і її колишній обранець. У коментарях під дописом Кочатков побажав жінці щастя та любові в серці: "Ти гідна бути щасливою. Бажаю миру в серці та любові!".

Нагадаємо, за кліпмейкера Влада Кочаткова ведуча вийшла заміж у 2013 році. Розійтися колишні закохані вирішили після 8 років спільного життя. Після невдалих спроб врятувати стосунки та навіть консультацій у психолога подружжя все ж дійшло висновку, що їм варто піти окремими один від одного шляхами. Тим не менше, Вітвіцька зазначала, що між нею та колишнім партнером не було скандалів чи сварок, просто в один момент обоє зрозуміли, що потрібно розстатися.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком Владом КочатковимФото: instagram.com/vladkochatkov

"До психолога ходили. Намагалися розібратися. Він в інтерв'ю розповідав, що йому складно з публічною людиною поруч. Не думала, що це на нього тисне. Наскільки ми потім це зрозуміли, що він не до кінця був упевнений у собі, тому що поруч успішна, як він вважав, жінка, - говорила ведуча про своє розлучення. - Напевно, воно накопичувалося, і в якийсь момент якось уже стало занадто складно, я так думаю".

Читайте на тему: Після розлучення Віра Брежнєва публічно згадала Костянтина Меладзе: що сказала співачка.

Зірка розповідала, що їй вдалося зберегти хороші стосунки з Владом. Нещодавно вона навіть коментувала його демобілізацію. Режисер, як відомо, був зв'язківцем в одному з українських підрозділів, але наразі завершив службу. Детальніше про це – читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця та яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий