Лайм

Намагалися врятувати сім'ю: Анна Саліванчук повідомила про розлучення з чоловіком-депутатом

Колишні закохані узаконили стосунки в 2015-му

Акторка Анна Саліванчук повідомила про розлучення зі своїм чоловіком депутатом Олександром Божковим. Нагадаємо, напередодні зірка розповідала про кризу у стосунках з обранцем.

У Instagram знаменитість опублікувала пост на тему розлучення, у якому озвучила деякі подробиці. Зокрема, вона написала, що розійшлася із партнером практично рік тому - у травні минулого року. За її словами, всі спроби врятувати сім'ю виявилися марними.

Читайте також: Ексдружина Остапчука посміялася над планами шоумена жити в їхньому будинку з новою коханою.

Анна СаліванчукФото: instagram.com/salivanchuk.anna

"Час настав сказати вам правду. Я давно від вас дещо приховувала. Багато хто з вас зрозумів, у мене купа повідомлень із цього приводу, але вибачте, я не відповідала, бо боліло. Мій дивний стан, сльози, сміх, подорожі, спорт – це все була робота над собою, щоб знову віднайти себе, себе справжню, - йдеться у публікації Саліванчук.

Також жінка звернулася до підписників із проханням: не розпитувати "що", "чому" і "навіщо". Натомість акторка підсумувала, що ця історія завершилася, і вона готова йти далі:

"Ще деякий час ми намагалися врятувати сім'ю заради дітей, але марно. На жаль, діти страждають у першу чергу, якщо їхні батьки нещасливі. Я з дитинства була впевнена, що вийду заміж один раз і на все життя, але щось пішло не так, і я знаю що. Але благаю, не питайте, чому, як і навіщо".

За Олександра Божкова Саліванчук вийшла заміж у 2015 році. Пара виховує двох синів: Гліба, який народився у 2015, і Нікіту, який народився у 2020.

Читайте на тему: Колишня дружина екснардепа Арістова розповіла про їхнє розлучення і поїздку на Мальдіви під час війни.

Саліванчук з екс-чоловіком та синамиФото: instagram.com/salivanchuk.anna

Саліванчук у соцмережах раніше зізнавалася, що стосунки із обранцем були непростими, а сварки між ними траплялися практично кожного дня. Розлука та життя окремо один від одного не покращили ситуацію і відносини партнерів залишалися важкими.

"Наші сварки не через те, що він поганий. Він прекрасний батько, любить дітей, і мене обожнює. Але є моменти, які ми не можемо терпіти в цьому житті. У нас різне ставлення до кохання. Для мене ця повага, не робити боляче людині, цінувати всі її потреби. А у мого чоловіка кохання - це повна відданість, пристрасть, 24 на 7 бути разом. Образити для нього - це нормально", - коментувала вона стосунки з Олександром.

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

Олександр Божков є нардепом з квітня 2022 року. Він склав присягу, коли народний депутат фракції "Слуга народу" Микола Сольський став міністром аграрної політики та продовольства. Під час парламентських виборів 2019 року Божков був кандидатом у народні депутати від "Слуги народу", посідаючи 141-шу позицію в партійному списку.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток