Лайм

Санта Дімопулос прокоментувала чутки про особисте життя після розлучення з бізнесменом Кучеренком

Співачка відповіла на запитання підписників

Днями Санта Дімопулос оголосила про розлучення з чоловіком, бізнесменом Ігорем Кучеренком. Розставання пари після 11 років подружнього життя стало приводом для появи різних чуток, зокрема стосунків поза шлюбом.

Відповідаючи на запитання підписників в Instagram-"історіях" колишня солістка гурту "ВІАГра" прокоментувала ці чутки. Співачка спростувала припущення користувачів соцмережі, що причиною розлучення стала зрада її колишнього чоловіка, а також дала зрозуміти, що її серце також вільне.

Читайте також: Криза триває: MamaRika заперечила, що їм з чоловіком вдалося налагодити стосунки.

Фото: instagram.com/santadimopulos

"Як ви пережили зраду? Що допомогло?", - поцікавилася одна з підписниць. "Бог милував, зраду я у своєму житті не переживала", - відповіла Санта.

На прохання прихильниці показати нового бойфренда співачка написала, що "вона сама собі бойфренд". Дімопулос додала, що поки не готова до нових стосунків, а тим більше до шлюбу.

Фото: instagram.com/santadimopulos

"Та ви що? Я тільки вийшла зі стосунків, яке заміжжя? Якщо чесно, я навіть не думаю про це. Я займаюся собою, своїм розвитком, я поки хочу бути у стосунках із собою. Я також впевнена, усе дороге серцю і чарівне відбудеться, коли того не чекаєш", - сказала Санта.

Виконавиця зазначила, що розрив стосунків – це завжди нелегко, але вона має свої методи саморегуляції, внутрішньої опори та віру. "Я проживаю це, йду в цей біль, не уникаю його. І не впадаю в страждання, тому що це вже є вибір".

Фото: instagram.com/santadimopulos

Нагдаємо, Санта Дімопулос і старший на 18 років Ігор Кучеренко одружилися у 2015 році, а у 2019-му стали батьками доньки Софії. До шлюбу із співвласником спортивних клубів співачка була цивільною дружиною Андрія Джеджули, від якого у 2008 році народила сина Даніеля.

Раніше Санта Дімопулос заявила, що співчуває росіянам через теракт у "Крокус Сіті Холл".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита