Лайм

Криза триває: MamaRika заперечила, що їм з чоловіком вдалося налагодити стосунки

Виконавиця не приховує відвертих подробиць особистого життя

MamaRika (Анастасія Кочетова) днями здивувала шанувальників новиною про кризу у стосунках з чоловіком. Раніше співачка говорила, що вони з партнером намагаються налагодити ситуацію за допомогою терапії у психолога, проте наразі бажаних результатів досягнути їм ще не вдалося.

Зокрема, в рамках програми "Тур зірками" з Наталією Тур виконавиця чесно зізналася, що їхній із Сергієм Середою складний період почався з того, що обоє "зійшли з дистанції" через сильну втому. Артистка зауважила, що коли так трапляється в парах, не слід із цим тягнути, а варто шукати способи, які допоможуть покращити ситуацію.

Читайте також: Відвикаю від родини: музикант у ЗСУ розповів про складнощі військових у шлюбі.

MamaRika і її чоловік Сергій СередаФото: instagram.com/serega_sereda

"Криза триває. В нас до сих пір складний період. Я не знаю, чи змогла його підтримати так, як було потрібно, тому що нас обох почало штирити. Раніше завжди, коли одного ковбасило, інший був на підстраховці. А зараз склалося так, що коса на камінь… і ми обоє зійшли з дистанції, - сказала зірка. - Так буває, коли люди дуже втомлені. Не тягніть до останнього. Краще щось із цим зробити вчасно".

Окрім непорозумінь у шлюбі, співачка також переживає і власні ментальні проблеми, які довго тримала у собі. Вона назвала себе людиною, яка довгий час тримається "як камінь", але потім настає момент, коли все це "розсипається". Знаменитість додала, що рано чи пізно приходить розуміння, що ховати проблеми за посмішкою - не найкращий варіант:

"Я жива людина, яка трішки зламалась і дала збій. Я довго трималася і відкладала на потім свої ментальні проблеми, а зараз вирішила, що прийшов час все це викинути назовні і не соромитися більше цього, тому що цей "синдром триматися", за посмішкою ховати всі свої проблеми… воно вже не працює. Вже цей період закінчується. Треба вже бути чесним із собою: не соромитись своїх емоцій і найголовніше - робити щось із цим. Звертатись за допомогою до психологів, медитувати чи будь-що інше, що допомагає. Я із тих, хто до останнього тримається як камінь, а потім просто раз - і розсипалась".

Читайте на тему: Не збираюся нікого обманювати: чоловік MamaRika розповів, чому не пішов у ЗСУ.

пара виховує сина Давіда, якому влітку виповниться три рокиФото: instagram.com/mamarika_official

Нагадаємо, відверто про кризу у шлюбі із актором та ведучим Сергієм Середою MamaRika розповіла виходом ліричної пісні "Хтось йде". Коментуючи прем'єру, вона повідомила про непростий період у подружньому житті та написала, що вони з коханим знаходяться на межі розриву. Пара одружилася у 2020 році після тривалих стосунків. У серпні 2021 року у них народився син Давід.


  • Дуже кайфую: раніше MamaRika здивувала, яку ще пластичну операцію зробила окрім мамопластики.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Буде що сказати в суді: адвокат Тімберлейка прокоментував арешт співака через "п'яне" водіння

Адвокат Джастіна Тімберлейка заявив, що має намір рішуче захищати співака в суді, якого звинувачують у водінні у нетверезому стані

Олександр Терен відповів, чи може на "Холостяку" закохатися у жінку з дитиною

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр Терен Будько розповів, чи готовий будувати стосунки з жінкою з дитиною

Війна на виживання українців: лідер гурту "Фіолет" пояснив, чому пішов на фронт на третій рік вторгнення

Український музикант, письменник та лідер рок-гурту Фіолет Сергій Мартинюк зізнався, через що вирішив піти на фронт лише у 2024 році