Лайм

Українська співачка Санта Дімопулос заявила, що співчуває росіянам через теракт у "Крокус Сіті Хол"

Артистка відповіла на питання, яке цікавило її підписників

Українська виконавиця Санта Дімопулос прокоментувала теракт у "Крокус Сіті Хол" в РФ, який стався увечері 22 березня. У соцмережах вона висловила слова співчуття росіянам, пояснивши свою позицію з цього приводу.

Відповісти на це питання співачка вирішила під час спілкування із підписниками в Instagram. Отримавши відповідний запит, українка заявила, що "ніщо не змусить її бажати людям смерті".

Читайте також: Готувався завчасно? Співак-путініст Шаман випустив пісню і кліп про теракт у "Крокусі".

Санта ДімопулосФото: instagram.com/santadimopulos

"Болісно. Смерті невинних людей, війна тероризм - це абсолютне зло. Ніщо не змусить мене бажати людям смерті. Я співчуваю сім'ям загиблих. Ми лише гості на цій планеті, і замість того, щоб творити і любити ми знищуємо. Це величезний біль", - написала вона.

Окрім того, співачка згадала тих, хто підтримує геноцид українського народу або обрав мовчазну позицію стосовно війни в Україні. Санта заявила, що навіть у такому випадку "це не дає людині право бажати смерті іншому". На думку артистки, "злом подолати не вдасться":

"І навіть якщо ми класифікуємо когось як боягузів через замовчування або мовчазну згоди на те, що відбувається з українським народом, це нікому не дає право радіти смертям. Зло злом не перемогти, тому що зло злом тільки підживлюється".

Читайте на тему: Терористи ІДІЛ попередили про нові теракти в Росії: "дуже скоро", фото.

Заява українки щодо теракту у "Крокусі"Фото: instagram.com/santadimopulos

Нагадаємо, теракт у концертному залі "Крокус Сіті Хол", який розташований у підмосковному Красногорську, стався 22 березня. Там розпочалася стрілянина, після чого були вибухи та пожежа. Відомо про більше ніж 130 загиблих та майже 200 травмованих людей. Влада Росії намагається звинуватити у теракті Україну, однак у в Офісі президента заперечили таку інформацію, так само, як і представники західних держав США та Великої Британії.

Що стосується Дімопулос, то у соцмережах вона демонструє проукраїнську позицію та розповідає про російські злочини у своєму блозі. Але крайнє висловлювання зірки стосовно теракту можна трактувати доволі неоднозначно, оскільки таким чином вона "узагальнила" українців та росіян, визнавши останніх невинними.

Цікаво, що на даний момент виконавиця, яка більшу частину часу живе у Дубаї, наразі перебуває у Києві. Уранці 25 березня, як відомо, столиця зазнала чергової ракетної ворожої атаки. Подробиці обстрілу - читайте тут.

Своєю чергою Дімопулос у Instagram-stories повідомила, що цього дня знаходилася в будинку за містом, однак, за її словами, там теж "було гучно".

Дімопулос, яка живе у ОАЕ у період повномасштабної війни, наразі приїхала до КиєваФото: instagram.com/santadimopulos

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків