Лайм

Усвідомлений вибір: Санта Дімопулос розлучається з бізнесменом Кучеренком після 11 років шлюбу

Артистка заявила, що їм не вдалося зберегти "можливість рухатися далі разом"

Санта Дімопулос оголосила про розлучення з чоловіком Ігорем Кучеренком, разом з яким виховує спільну доньку Софію. Пара була разом 11 років, однак вирішила розстатися, і у соцмережах співачка розсекретила деякі подробиці.

У публікації в Instagram колишня учасниця гурту "ВІА Гра" поділилася, що їм з Кучеренком вдалося розійтися "без драми, потрясінь і образ", та навіть залишитися справжніми друзями і рідними один для одного людьми. Вона підкреслила, що "розлучення – їхній свідомий вибір".

Читайте також: Санта Дімопулос заявила, що співчуває росіянам через теракт у "Крокус Сіті Хол".

Санта Дімопулос і Ігор КучеренкоФото: instagram.com/santadimopulos

"Наша красива історія в 11 років добігла кінця. Без драми, без потрясінь та без образ. Ми залишаємося рідними людьми, батьками та справжніми друзями. На жаль, незважаючи на відданість та любов один до одного, ми не змогли зберегти можливість рухатися далі разом. І це нелегко було прийняти, незважаючи на те, що це був свідомий вибір. Я вдячна за неймовірну дочку, безумовну любов, сім'ю, підтримку, безцінні моменти та всю прекрасну частину спільного шляху. Це буде назавжди величезною цінністю для мене", - йдеться у пості.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Дімопулос не приховує, що наважитися розповісти про розлучення публічно їй було нелегко, оскільки зараз у світі і так "достатньо болю та втрат". Але все ж вона вирішила бути чесною зі своєю аудиторією до кінця, тому поділилася відчуттями, які переживає у цей період:

"Так, це болісний період, коли я почуваюся вразливою, і через втрату старих смислів і опор шукаю нові шляхи до своєї душі. Це велика відповідальність і перед дітьми. Я зроблю все, щоб цей перехід на новий життєвий етап був максимально безболісний для них. Хто зі мною давно, знає, я завжди про любов. Навіть у складні періоди, навіть у розставанні – це теж про любов".

Читайте на тему: Санта Дімопулос вирішила зробити операцію, щоб відновити фігуру після пологів.

Фото: instagram.com/santadimopulos

За Ігоря Кучеренка Санта Дімопулос вийшла заміж у 2015-му році. У 2019-му у них народилася спільна донька Софія. Ігор Кучеренко, як відомо, є підприємцем, а також одним із засновників мережі спортивних комплексів Sport Life.

Санта Дімопулос з чоловіком, донькою Софією та сином ДаніелемФото: instagram.com/santadimopulos

Для артистки це був другий офіційний шлюб. Першим її чоловіком був бізнесмен Володимир Самсоненко. Також виконавиця має сина Даніеля, якого народила у період стосунків з ведучим та шоуменом Андрієм Джеджулою, і нещодавно 15-річний хлопець переніс операцію.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям