Лайм

Почуваю себе прекрасно: alyona alyona спростувала чутки про втрату голосу перед "Євробаченням-2024"

Знаменитість прокоментувала раніше сказані слова

Представниця України на "Євробаченні-2024" alyona alyona, яка вже зовсім скоро виступить на міжнародній сцені разом із Jerry Heil вийшла на зв'язок у соцмережах після заяв ЗМІ про втрату голосу. Зокрема, вона спростувала такі припущення та зазначила, що має гарне самопочуття, але і справді трохи охрипла.

"Всім добрий ранок! Записую цю сторіс для того, щоб розвінчати вчорашній міф якоїсь "жовтухи" про те, що в мене немає голосу. Хто це розпускає? Не можна захрипнути… Я читаю реп, і з захриплим голосом звучу ще привабливіше і екзотичніше. Все добре. В мене є голос, почуваю себе прекрасно. Трохи захрипла, але це не рахується", - сказала реперка в Instagram.

Читайте також: Закриє небо і посилить заходи безпеки: як Швеція готується до "Євробачення-2024".

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Заяви про втрату голосу у артистки з'явилися після того, як напередодні вона записала кілька сторіс, у яких заявила, що на тлі нервів та стресу у неї з'явилися проблеми зі здоров'ям. Дівчина уточнила, що вся справа у психосоматиці, яка з'явилася через дорогу до Мальме тривалістю 28 годин та переживання.

"Я захрипла. Чи вірите ви в психосоматику? У те, що на нервовому підґрунті організм може щось робити таке, чого дуже сильно ви боїтеся, щоб він це робив", - говорила вона в попередніх сторіс.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Читайте на тему: Представниці України на "Євробаченні-2024" презентували оновлену версію пісні "Teresa & Maria": відео.

Нагадаємо, 27 квітня відбулися перші репетиції учасників міжнародного пісенного конкурсу. На сайті шоу вже опублікували фото виступу alyona alyona і Jerry Heil, і можна поюачити, що вони постали у нових образах.

Фото: eurovision.tv

Тим часом у Telegram-каналі "Єврофани. Новини Євробачення" розповіли про ключові деталі номера. Так, зазначається, що на сцені відтворили темні фігури завдяки сценічному освітленню. Самі репетиції проходять без використання піротехніки, однак під час півфіналів та гранд-фіналу вона буде використана, тому номер артисток отримає ще більш ефективне забарвлення. У повідомленні говориться, що виступ зіркового дуету - це "захопливий гімн".

Фото: eurovision.tv

"Сценічна постановка містить у собі елементи минулих виступів, включно з використанням скелі, а також реквізити з минулорічного виступу Brunette. Jerry Heil виконує пісню у вражаючій, легкій, ніби пір'їна сукні, а alyona alyona виходить на передній план з реп-інтерлюдією", - написав автор. Також у джерелі йдеться про те, що сценічна постановка має на меті показати "силу та багатство культурної ідентичності України через музику".

Фото: eurovision.tv

  • Нещодавно організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності