Лайм

Обіцяємо представити найкращим чином: alyona alyona і Jerry Heil поїхали на "Євробачення-2024"

Також виконавиці оголосили про благодійний збір

Представниці України на "Євробаченні-2024" вирушили до міста Мальме, Швеція, щоб вже 7 травня виступити у першому півфіналі та позмагатися за вихід до гранд-фіналу. У соцмережах виконавиці показали, як їх проводжали на конкурс.

Так, в Instagram можна побачити, що артистки попрямували за кордон потягом. На пероні на табло виднівся напис "Євробачення-Експрес", а їх проводжали з величезним українським прапором. Також на вокзалі прозвучала конкурсна пісня "Teresa & Maria". Перед відправленням відбулася і пресконференція, де представниці нашої країни на міжнародній музичній арені виконали свої пісні.

Читайте також: Букмекери спрогнозували переможців першого півфіналу "Євробачення-2024": які шанси в України.

Фото: instagram

"Хочеться ще раз обійняти всіх, хто проводжав нас сьогодні! – написала у своєму блозі JerryHeil. - Ми відчуваємо, що їдемо не самі: з нами мільйони наших людей, з якими у нас спільні мрії, спільна місія! Ми звучимо в унісон, і наші голоси відбудовують!".

Фото: instagram

"Сьогодні Київ проводжав нас у дорогу до Мальме на "Євробачення". Неймовірні відчуття усвідомлювати, що вся Україна вболіває за тебе та підтримує тебе. Ми відчуваємо вашу підтримку кожного дня. Дуже любимо вас та обіцяємо представити Україну найкращим чином. Почуємося та побачимося вже 7-го травня у першому півфіналі конкурсу!" – йдеться на сторінці alyona alyona.

Читайте на тему: Представниці України на "Євробаченні-2024" презентували оновлену версію пісні "Teresa & Maria": відео.

Фото: instagram

Окрім того, зірки повідомили про збір під назвою "Мій голос відбудує" на платформі United24. Його мета - зібрати 10 млн грн на відбудову гімназії у селі Велика Костромка, що у Дніпропетровській області. На початку повномасштабного вторгнення цей населений пункт потерпав від ворожих обстрілів. Російські окупанти повністю зруйнували гімназію та залишили 250 дітей без навчального закладу. Тому alyona alyona та Jerry Heil хочуть зібрати кошти на відбудову та допомогти дітлахам повернутися до навчання:

"Ми відбудовуємо школу для тих, кому судилося відбудовувати нашу країну! Дякуючи "Євробаченню", голоси українців знову будуть почутими".

Нагадаємо, перший і другий півфінали відбудуться вже 7 та 9 травня, а гранд-фінал пройде 11 травня - саме того дня єврофани зможуть дізнатися ім'я нового переможця. За Кришталевий мікрофон у 2024 році будуть змагатися представники 37 країн.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Альона (@alyona.alyona.official)


Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування