Лайм

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Зовсім скоро єврофани зможуть насолодитися виступами виконавців з різних країн

Організатори "Євробачення-2024", яке відбудеться вже через кілька тижнів у місті Мальме, нарешті показали головну сцену. На її проектування та побудову дизайнерам знадобилося близько шести місяців, а для встановлення різноманітних світлодіодних приладів пішло чотири тижні.

Фотографії сцени міжнародного пісенного конкурсу вже опублікували на офіційному сайті заходу. Над цим проектом працювали художник-постановник Флоріан Відер та дизайнер зі світла Фредрік Стормбі.

Читайте також: Перший досвід: хто буде речницею "Євробачення-2024" від України.

Фото: eurovision.tv

Загалом арена складається з рухливих світлодіодних кубів та підлоги, а сцена зроблена у формі хреста - вона буде розташована у центрі глядацької зали, тому гості зможуть роздивитися артистів з різних ракурсів.

"Дизайн сцени та освітлення для Євробачення 2024 привертає увагу аудиторії більше, ніж будь-коли раніше, і як глядач, ви зможете відчути візуально революційну концепцію", - також зазначається у джерелі.

Флоріан Відер та Фредрік Стормбі.Фото: eurovision.tv

Відправною точкою служить монументальна інсталяція зі світла та відео, яка сконцентрована над сценою. Разом ці елементи створюють унікальні образи для різноманітних номерів, і таким чином навіть телеглядачі зможуть наблизитися до конкурсантів та відчути атмосферу заходу.

Читайте на тему: Заради цікавішого шоу: на "Євробаченні-2024" змінили правила проведення фіналу.

Фото: eurovision.tv

Нагадаємо, перший і другий півфінали відбудуться вже 7 та 9 травня, а гранд-фінал пройде 11 травня - саме того дня шанувальники "Євробачення" зможуть дізнатися ім'я нового переможця.

За Кришталевий мікрофон у 2024 році будуть змагатися представники 37 країн. Нашу країну представляють виконавиці alyona alyona і Jerry Heil, і нещодавно артистки презентували оновлену версію своєї конкурсної пісні "Teresa & Maria".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil